Tag hånd om dit tag - få hjælp online!

Når du køber hus er der mange ting du skal være opmærksom på. Derfor er det altid godt at alliere sig med en advokat. Man kan jo ikke forvente at ejendomsmægleren tager et helt neutralt standpunkt, da han ligeså gerne som sælger vil have solgt huset til dig. Udover de generelle juridiske dokumenter, som skal underskrives ved et huskøb, er der også de efterfølgende daglige gøremål ved huset, som man må tage sig af.


Du vil sikkert gerne bo i et hus, som tager sig godt ud og som ikke forfalder. Måske har du købt et hus der ikke så for godt ud i forvejen, men der var måske mulighed for at få fiberforbindelse til huset, og du ville gerne bo lidt væk fra byen, men stadig have din online forretning til at blomstre.


For nogen er det helt sikkert sjovere at arbejde med online projekter og finde flotte billeder på nettet af hvordan huset skal se ud. Men når det så gælder dit eget hus og arbejdet skal udføres, så er det nemmere at få professionelle folk til at udføre arbejdet. En af de mere trælse ting at skulle igennem, som kan tage utrolig lang tid, hvis man selv skal gøre det, er vinduespudsning. Hvis du ikke har en fast vinduespudser, findes der en dygtig vinduespudser i Haslev, som kan hjælpe dig til flotte vinduer efter vinterens raseren. 


Det kommer til gengæld til at se rigtig flot ud, når det først er gjort. Og hvis du stod i den situation at du skulle sælge huset, kan det være en god ide at få foretaget sådan en behandling inden huset sættes til salg. Det gør at huset ser lige en smule mere attraktivt ud og sælger bedre.


 


Få hjælp fra en advokat


Men som køber kan det helt klart være en god ide at have en advokat på til at se boligdokumenterne igennem og stå for tinglysningen af skødet. Hviid Advokater har gjort det så mange gange før og ved hvad de skal kigge efter, så man ikke står med håret i postkassen bagefter.


Med en advokat sikrer du dig også at det bliver skrevet ind i købskontrakten at handlen kan gå tilbage eller der kan blive refunderet et forsikringsbeløb, hvis der skulle findes uventede skjulte fejl. På den måde får du byggeteknisk rådgivning for alle pengene, som klart er det lille gebyr værd i forhold til hvad huset koster.


Også de mange lånetyper du kan vælge imellem, vil en advokat kunne rådgive dig til at vælge den rette. Det er en stor beslutning, som du kommer til at hænge på i mange år, så det gælder om at sikre sig bedst muligt. Det er også en god ide at sørge for at få indsat et advokatforbehold, hvis din advokat ikke kan gennemgå kontrakten, så du annullere handlen uden de store omkostninger for dig.


 


Når et enkelt domicil ikke er nok


Hvis du er ude i at købe flere huse eller ejendomme, som du vil bruge som investerings- og udlejningsejendomme, så kan du gøre ligesom Magnus Kjøller, som har skabt sig en pæn portefølje af ejendomme. De fleste af dem ligger i Aalborg, men han vil uden tvivl udvide til andre byer løbende. Det er altid den første ejendom, der er den sværeste at skaffe, ligesom det er den første million der er den sværeste at tjene. Uden boligadvokater til hjælp var han nok ikke kommet så langt som i dag.


Nogle investerer i de fysiske ejendomme, men det er også vigtigt at holde sig for øje at den online verden fungerer lidt i samme stil. Her er domæner ligesom ejendomme. Der er det dog ikke omkostningerne til at købe domænet der er det dyre, men at vedligeholde det og få det til at vokse i popularitet, da det ikke er placeringen ved vandet man kan sælge det på, men placeringen på Google.