The Sims – Sjovt spil og fantastisk til indretning

Der er ikke mange i det danske land, som ikke har spillet eller i hvert fald hørt om The Sims. Spillet, hvor du skal opbygge et liv med alt hvad det indebærer. Hvilke færdigheder vil du udvikle din Sim i, hvordan skal denne personlighed være, hvem vil du omgås og ikke mindst måske danne par med, skal I have børn sammen og sørger du for at få din Sim i seng i ordentlig tid, så han/hun kan komme op i ordentlig tid til arbejdet?


 


Arbejde er ikke alt


Selvom arbejdet er vigtigt, hvis din Sim skal have penge til at købe med og indrette hus for, så må du ikke glemme at lade din Sim hygge sig og blive underholdt. For gør du det for længe, så bliver The Sim ulykkelig og deprimeret og kan ingenting.


 


Indretning af en stor del af The Sims


Muligheden for at opbygge et hus med have fra bunden er en drøm for mange mennesker og i The Sims kan du lege med netop den drøm igen og igen. Du kan vælge planter og fliser til haven og placerer en pool, hvis det skal være rigtig luksuriøst. I huset kan du indrette et nyt køkken og få køkken inspiration til når virkeligheden designerkøkken skal købes. Når du når dertil, så kan du få masser af inspiration til nyt køkken via linket.


 


De forskellige udgaver


Selve grundversionerne af The Sims findes i fra version 1 til 5 og derudover findes der følgende udvidelser:


 


-The Sims: Livin' It Up – I USA The Sims: Livin' Large


-The Sims: House Party


-The Sims: Hot Date


-The Sims: On Holiday


-The Sims: Unleashed


-The Sims: Superstar


-The Sims: Makin' Magic


 


Hvis du har fået lyst til at genopdage, eller prøve The Sims for første gang, så finder du anmeldelser og prøveversioner af spillet her på siden.