Tjek gratis din PC for malware

Malware er en forkortelse for malicious software, eller på dansk, skadelig software. Malware er udviklet til at forstyrre en computers opgaver, indsamle følsomme og værdifulde oplysninger eller til at få ulovlig adgang til computere med. Med andre ord, så er malware noget, som man ikke har lyst til at have installeret på sin computer. Desværre er der mange danske computere, der er inficerede med malware.

Tjek gratis om din PC er inficeret


Heldigvis er der udviklet en række værktøjer til at finde malware og her vil vi præsentere et nyt anti-malware program, udviklet i Danmark, der gratis tjekker din computer for malware.
Programmet hedder meget sigende Exterminate it!. Exterminate it! har adgang til en enorm database over kendt malware, som benyttes ved scanning. Ud over denne, så har programmet også en indbygget, dynamisk funktion, der genkender tegnene ved malware og derved finder frem til malware, der ikke er offentligt kendt endnu.
Download og foretag en gratis scanning med Exterminate it! her.
Exterminate it! - Scanning færdig

Exterminate it! fjerner malware


Skulle din PC være inficeret, så er det vigtigt at få malwaren fjernet og sikret din PC for fremtiden. Den letteste måde, er at købe den fulde version af Exterminate it!, der så både fjerner eksisterende malware og sikrer dig imod nye infektioner i fremtiden.
Hvis du har teknisk kunnen, så kan du dog ofte også finde en gratis løsning på problemet. Det kræver bare at du via den gratis løsning i Exterminate it! finder ud af, hvilken type malware der er tale om. Herefter kan du på Google søge efter gratis løsninger til denne type malware. Problemet er selvfølgelig, at du ikke kan være sikker på at finde en løsning og det kræver en del tid.
Den fulde version af Exterminate it! koster kun omkring 20 EUR, så vi mener det er penge givet godt ud.
Exterminate it! - PC'en er i topform igen