Underholdning i julen for teenagere

Sponsoreret

Teenagealderen er en besværlig størrelse at have med at gøre, både for teenageren, men måske i særdeleshed for forældre. Her i julen f.eks. kan dette tydeligere mærkes da vi som oftest er noget tættere sammen som familie i noget længere tid ad gangen en normalt. Men hvordan kan man vende dette til en glad og positiv tid igennem hele julen.


 


Underholdning


Som teenager forsøger man at finde sine egne ben og blive uafhængig af forældrene. Derfor er det også vigtigt, at teenagebarnet får lov til at være sig selv noget af tiden. Det kan f.eks. være via computerspil, som kan spilles alene eller med og imod andre online. Her på DLC.dk findes i hundredvis af underholdende spil, som du sammen med dit barn kan browse igennem og installere. Er du heldig kan de være du må følge lidt med i spillet også og være en del af oplevelsen. Men husk det med at give luft, så barnet er klar til næste julefrokost eller næste del af familie-legen.


 


Gaver og bytning deraf


Gaveoppakningen er en af de største dele af julen for de fleste unge. Nyd tiden ved træet med familien og grib chancen og vend det til noget positivt når dit teenagebarn har fået en gave han eller hun ikke er begejstret for. Er der f.eks. tale om tøj, så findes der masser af webshops med teenage tøj, hvor i sammen kan finde alternativer samtidig med, at i hygger sammen.


 


Klargøring til nytårsaften


For mange unge og teenagere begynder nytårsaften at være lige så vigtigt, eller vigtigere end juleaften. Der er der gang i den, det er sejt og man kan feste sammen med venner i højere grad en juleaften. Vær med på den ide og opbyg og planlæg konstruktivt op til nytårsaften til glæde for jer alle. Husk også at snig lidt tips ind omkring sikkerhed ved affyring af fyrværkeri samt ved evt. indtagelse af alkohol.