Verden er blevet digital – nu er de fleste visum elektroniske

Sponsoreret

Den vildeste udvikling der er sket, er nok de sidste 10 års udvikling, når man ser på teknologi. Det kan være svært at følge med og det er ret sikkert ikke slut.


Stempel og blækklat er blevet skiftet ud


Hvis vi ser bare 10 år tilbage i tiden, så var der det vi nok i dag vil kalde et papirssamfund.  Et samfund, hvor al dokumentation foregik med stempel og blækklat. Vores uddannelsesbeviser blev printet ud fysisk og når vi gjorde simple ting, som at oprette et telefonabonnement, så sad vi tilbage med mange siders dokumentation.


Verden har nu ændret sig og selv når vi skal ansøge om et visum, så foregår det meste nu helt elektronisk. Det har ikke ændret på reglerne for ind- og udrejse at tingene er blevet elektroniske, men det afhjælper ganske enkelt i mange situationer, at man ikke længere klarer det i papirform.


Læs om elektroniske visum digitalt


På https://e-visa.dk/ vil du kunne læse de regler og krav der stadig er til indrejse og ophold i de forskellige lande. Det er også digitalt, at disse informationer findes, hvilket gør det let for dig at finde men også lettere for forfattere at opdatere hurtigt, hvis der skulle komme nye vedtag eller ændringer i de forskellige krav og betingelser.


Det blev muligt at gøre det meste elektronisk, efter at vi stort set alle sammen tog smartphones til os. I og med at flertallet ejer en smartphone, gav det pludselig mening for diverse virksomheder og offentlige instanser at se på hvordan arbejdsgangene kunne forenkles både for dig men også for virksomhederne selv.


Oveni hatten skåner vi vores miljø, når vi bruger mindre papir. Når det ikke længere er nødvendigt, så bør via alle i stedet hopper med på den digitale udvikling som ligger lige foran fødderne på os alle.