WinRAR 5.20 er her og klar til download!

Den seneste version af WinRAR indeholder en ny og avanceret teknologi til komprimering af filer og mapper. Dette hjælper til med at gøre arkiverne endnu sikrere, mere effektive og hurtigere end nogensinde før. win.rar GmbH og RARLAB har netop frigivet deres nyeste version af WinRAR, nemlig version 5.20. Dette anses vidt og bredt for et af verdens førende teknologier inden for området og DLC.dk følger her op på udgivelsen. Som nævnt er der en række forbedringer indbygget i WinRAR 5.20, som bl.a. gør programmet hurtigere at arbejde med. Det nye RAR5 format inkluderer desuden en række forbedringer af eksisterende features kendt fra ældre versioner af WinRAR. RAR5 arkiver kan blandt andet tilbyde brugeren en højere grad af komprimering og det går mærkbart hurtigere at pakke dem.


RAR5 formatet


Er det nye format, som følger med WinRAR 5.20. Når du bruger denne nye version af programmet, så kan du ikke bare nyde godt af de kendte formater som RAR og ZIP, men også dette nye RAR5 format. En række af avancerede algoritmer er blevet implementeret sammen med yderligere optimering af softwarens samarbejde med ny software og hardware. Sidstnævnte er det, der gør processen markant hurtigere end før. Konklusionen er, at RAR5 er det bedste komprimeringsformat på markedet, samlet set, i skrivende stund.


Sikkerhed i WinRAR


Det har aldrig været vigtigere, at sikre sine data end det er nu. WinRAR har altid klaret dette udmærket, men i WinRAR 5.20 er dette løftet til nye højder endnu en gang. Nu kan du kryptere arkiver med den avancerede 256-bit AES kryptering, der beskytter dine filer og data, bedre end nogensinde før.


WinRARs komprimering


RAR arkiver har igennem tiden vundet meget anerkendelse for den høje grad af komprimering. I WinRAR 5.20 kan brugeren nu komprimere arkiver med dictionaries der fylder op til 1 GB i 64-bit versionen, hvilket gør det muligt, at komprimere med en højere komprimerings-ratio end muligt i tidligere versioner.


Hastigheden


Men det er jo også vigtigt med hastigheden på operationerne, og her følger WinRAR 5.20 også rigtig fint med. De nye algoritmer gør både pakning og udpakning af komprimerede arkiver hurtigere end før. Dette er primært pga. brugen af multithreaded de-komprimering på multi-core systemer. Til slut kan det nævnes, at WinRAR 5.20 nu også lader brugeren indtaste op til 2048 tegn, i stedet for 260, i filnavnet. Programmet er også blevet bedre til at redde arkiver med fejl i. Faktisk viste vores test, at det var mindst ni gange bedre til at reparere et ødelagt/korrupt arkiv end version 4.20.


Download WinRAR


-WinRAR til Windows PC (32 og 64-bit) -WinRAR til Mac OS -WinRAR på Download.dk