Download Comodo Antivirus gratis herunder

Download Comodo Antivirus gratis her

Står du og mangler et stykke nyt antivirus software til din computer? Ja, så er der mange forskellige producenter, der tilbyder dig en masse forskellige alternativer. Nøglen til at vælge er at gøre sig helt klart, hvad man vil have ud af et antivirusprogram. Vil man bare gerne have grundlæggende beskyttelse, og ikke tænke så meget over det, er det måske ikke så relevant. Men har man noget specifikt man leder efter, skal man søge grundigt. Nogle antivirusprogrammer tilbyder nemlig meget specifikke og niche funktioner til mere avancerede brugere. En sådan tjeneste er Comodo Antivirus, der lader dig tage din sikkerhed i forskellige dimensioner op på næste niveau. 


Scan dit system og find malicious software


Lad os starte helt nede på jorden med, hvad Comodo Antivirus er i stand til at gøre for dig med sine security features. Først og fremmest har du muligheden for at scanne dit system efter filer og programmer, der kan skade den. Programmet går helt ned i dybden på dit system, for at lede i de mest gemte lokationer, og her kan skadelige filer godt lide at gemme sig. Finder Comodo dem bliver de slettet, og hvis det er et program, bliver det typisk sat i karantæne, så du kan eksperimentere med det. Når et program sættes i karantæne, bliver det i essensen låst. Du får ikke lov til at åbne programmet, og alle programmets processer på computeren bliver med det samme lukket ned og holdt ude. Comodo gør dette for at sikre sig, det ikke fjerner et program, du er 100% sikker på ikke er skadeligt. Du får altså kontrollen med programmet, og en større frihed til at varetage din egen sikkerhed. 


Med sin globale database over the latest viruses, holder programmet sig konstant opdateret omkring de nyeste trusler, folk over hele verden oplever og rapporterer ind om.


Kør programmer og filer virtuelt


En af de bedste måder, man kan teste om et program er ondsindet, og hvad det rent faktisk gør ved dit system, er ved at køre det i en virtuel maskine. En virtuel maskine er separeret fra din egen computer, og simulerer blot en udgave af Windows for dig, du kan lege rundt med. 


Er du i tvivl om et program på din pc, og dens effekt på dit system, kan du teste den herinde og holde øje med, hvilke processer den sætter i gang, og hvilke andre processer den påvirker. Hvis programmet direkte skader din virtuelle maskine, så ved du, det er noget du skal have fjernet med det samme. Det er sjældent free antivirus har sådanne features, og derfor adskiller Comodo sig langt hen ad vejen fra de gængse programmer. Hvis du virkelig ved, hvad du laver, når det gælder computere, så får du også rigtige mange brugbare features, du kan lege rundt med. 


Du kan desuden også indsende filer til Comodo, som du er i tvivl om. De vil derefter udføre scanninger og undersøgelser af filerne, og meddele dig om de er good to go, eller om der skal en ekstra antivirus solution til, for at håndtere dem. 


Comodo Dragon Browser - Sikkerhed på nettet


Med installationen af Comodo Antivirus får du også Comodo Dragon Browser med i købet. Mange producenter af security software har typisk deres egen browser inkluderet, som er specielt bygget til at beskytte dig i alle dine sager på internettet hvad end du vil have secure shopping, sikkerhed når du laver online banking etc. Du er er dækket ind. 


Browseren har en lang række forskellige plugins, der stopper “Man in the Middle” angreb fra ondskabsfulde websites, samt en oversigt over hvilke informationer, en hjemmeside kan samle om dig bare fra ét enkelt besøg. Comodo internet security sættes altså højt på listen. 


Livechat med udviklerne hos Comodo


Comodo tilbyder dig en direkte livechat, hvis du har spørgsmål eller problemer, du ikke kan løse selv. Der er en knap inde i programmet, der sender dig direkte til chatten, hvor du meget hurtigt vil blive sat i kontakt med en repræsentant for firmaet. 


De er typisk meget hurtige til at forstå, hvilke problemer det er, du har, og hvordan man bedst løser dem på en hurtig og effektiv måde. Programmet er i sig selv ganske let at bruge, men de fleste af os kan altid komme i tvivl om et eller andet, og så er det altså også rart, man bare kan åbne op for en samtale med det samme og få det løst. 


Det skal dog lige siges, man skal kunne forstå og udtrykke sig på engelsk for at få noget ud af dette. Der er ikke en dansk afdeling til support. Programmet indeholder en dansk oversættelse, der er laver af the community, men den har også sine stærke mangler. 


Til dig, der gerne vil have kontrollen


Mange mennesker er ganske tilfredse med at sætte hele deres tillid til deres givne antivirusprogram, og forventer bare, det løser alle problemer. For at være fair, så gør langt de fleste antivirusprogrammer netop også det, hvis du ikke sniger dig ind på en masse sketchy internetside etc. 


Men nogle gange kan det altså også være meget rart, men selv får kontrollen til at gøre, hvad man synes er det rigtige. Det at du får muligheden for at lege med mistænksomme filer i et sikkert miljø, hvor de ikke kan udføre reel skade betyder, du får en meget bedre indsigt i, hvordan sådanne programmer rent faktisk arbejder, og hvad man skal holde øje med. 


Hvis du er typen, der rigtig gerne vil kunne være med i den proces, der holder din computer sikker og tryg, så er Comodo Antivirus lige noget for dig. 


Traditionelt antivirus design 


Comodo Antivirus er designet med lig de fleste antivirusprogrammer grafisk. Det minder lidt om Bullguard med dens diverse fint sorterede menuer, der indeholder forskellige funktioner, der relaterer til forskellige aspekter af din pc. Der er endda blevet lavet keyboard genveje til, du hurtigt kan surfe rundt i de forskellige tabs ved at trykke på R, S og A. 


Funktioner der ligger i de diverse tabs er forsynet med korte og rammende beskrivelser, der forklarer dig præcist, hvad de forskellige funktioner er i stand til at udrette - så her burde der ikke være megen tvivl. Der er mange muligheder for at skifte sprog i programmet til det, du foretrækker personligt. Men her skal du alligevel være lidt opmærksom. Det eneste sprog, der er blevet professionelt oversat af Comodo er amerikansk engelsk. Resten af de tilgængelige sprog, er blevet udviklet af det community, der er omkring programmet, og har typisk store mangler og fejl. Dette gælder især dansk. 


Alternativ software


Var Comodo Antivirus ikke lige det, du havde brug for? Eller har du lyst til at prøve noget nyt? Så er der held med dig. Her vil vi anbefale et andet stykke antivirus software, der kan tjene dig og dine computer godt. 


AVG Anti-Virus Free er et stærkt stykke antivirussoftware, der altid leverer. Og så er det endda helt gratis. Med sine mange skjolde, scanningsmuligheder og beskyttelse på internettet er det en favorit blandt dens brugere. AVG Anti-Virus Free kan downloades gratis her


Konklusion


Comodo Antivirus er et fænomenalt antivirusprogram, taget i betragtning det er gratis. Med dens mange brugbare funktioner, får du som bruger muligheden for at træde ind i processen, der beskytter dig og din computer og aktivt deltage i den. Derfor kan det kun anbefales.

Comodo Antivirus - Video

Comodo Antivirus - Screenshots

Screenshot af Comodo AntivirusScreenshot af Comodo Antivirus
Screenshot af Comodo AntivirusScreenshot af Comodo Antivirus

Muligheder for download af Comodo Antivirus - Danske servere

Download Comodo Antivirus her (gratis og kontrolleret for virus)

Detaljeret information om Comodo Antivirus

 • Licens:
  Trialware
 • Størrelse:
  206 MB
 • Version:
  12.1.0.6914
 • Tilføjet:
  02/09-2011
 • Sidst opdateret:
  28/11-2019
 • Kritikers vurdering:
  80/100 points
 • Understøtter officielt OS:
  Windows
 • Producent:
  Comodo Group, Inc.
4 0 4478
0
Slutbruger Licensaftale (EULA)    |    Afinstallering
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR COMODO ANTIVIRUS

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and COMODO GROUP, INC. and its affiliates (“COMODO GROUP, INC.”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by COMODO GROUP, INC. or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by COMODO GROUP, INC., including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “COMODO GROUP, INC. Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE COMODO GROUP, INC. SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE COMODO GROUP, INC. SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the COMODO GROUP, INC. Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, COMODO GROUP, INC. hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, COMODO GROUP, INC. hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by COMODO GROUP, INC., for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or COMODO GROUP, INC.'s termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. COMODO GROUP, INC. retains all right, title and interest in and to the COMODO GROUP, INC. Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The COMODO GROUP, INC. Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the COMODO GROUP, INC. Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from COMODO GROUP, INC.. All rights not expressly granted to you herein are reserved by COMODO GROUP, INC..

2 THIRD PARTY SERVICES
COMODO GROUP, INC. Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via COMODO GROUP, INC. Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the COMODO GROUP, INC. Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the COMODO GROUP, INC. Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of COMODO GROUP, INC. Services, without the express prior written consent of COMODO GROUP, INC. or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the COMODO GROUP, INC. Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the COMODO GROUP, INC. Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the COMODO GROUP, INC. Services or this EULA, use or install the COMODO GROUP, INC. Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the COMODO GROUP, INC. Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that COMODO GROUP, INC. may offer you a separate site license agreement to make the COMODO GROUP, INC. Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the COMODO GROUP, INC. Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the COMODO GROUP, INC. Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the COMODO GROUP, INC. Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such COMODO GROUP, INC. Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the COMODO GROUP, INC. Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The COMODO GROUP, INC. Services may include measures to control access to the COMODO GROUP, INC. Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only COMODO GROUP, INC. Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the COMODO GROUP, INC. Services will not function properly.
The COMODO GROUP, INC. Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the COMODO GROUP, INC. Services, and to the extent that your contributions through use of the COMODO GROUP, INC. Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant COMODO GROUP, INC. an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to COMODO GROUP, INC.'s and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the COMODO GROUP, INC. Services and related goods and services under applicable law. This license grant to COMODO GROUP, INC., and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The COMODO GROUP, INC. Services may require an internet connection to access the COMODO GROUP, INC. Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the COMODO GROUP, INC. Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to COMODO GROUP, INC. Services. By using the COMODO GROUP, INC. Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the COMODO GROUP, INC. Services or certain features of the COMODO GROUP, INC. Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the COMODO GROUP, INC. Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
COMODO GROUP, INC. respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. COMODO GROUP, INC.'s privacy policy as amended from time to time is available at www.comodo-group,-inc..com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. COMODO GROUP, INC.’s Privacy Policy defines how, why and to which extent COMODO GROUP, INC. collects and uses personal and non-personal information in relation to COMODO GROUP, INC.'s products and services. By installing, accessing or using the COMODO GROUP, INC. Services you explicitly agree with the terms and conditions of COMODO GROUP, INC.’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
COMODO GROUP, INC. may license to you certain virtual goods to be used within COMODO GROUP, INC. Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and COMODO GROUP, INC. is not a party to the transaction.
COMODO GROUP, INC. may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. COMODO GROUP, INC. shall have no liability to you or any third party in the event that COMODO GROUP, INC. exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT COMODO GROUP, INC. IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
COMODO GROUP, INC. warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, COMODO GROUP, INC. agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by COMODO GROUP, INC.. If the Software is no longer available, COMODO GROUP, INC. retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by COMODO GROUP, INC. and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the COMODO GROUP, INC. address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE COMODO GROUP, INC. SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. COMODO GROUP, INC., COMODO GROUP, INC.’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. COMODO GROUP, INC., COMODO GROUP, INC.’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE COMODO GROUP, INC. SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE COMODO GROUP, INC. SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE COMODO GROUP, INC. SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER COMODO GROUP, INC. SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE COMODO GROUP, INC. SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY COMODO GROUP, INC., COMODO GROUP, INC.’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL COMODO GROUP, INC., COMODO GROUP, INC.’S AFFILIATES, COMODO GROUP, INC.’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE COMODO GROUP, INC. SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT COMODO GROUP, INC., COMODO GROUP, INC.’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, COMODO GROUP, INC.’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL COMODO GROUP, INC.’S, COMODO GROUP, INC.’S AFFILIATES’, COMODO GROUP, INC.’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE COMODO GROUP, INC. SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any COMODO GROUP, INC. Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, COMODO GROUP, INC. will be irreparably damaged, and therefore you agree that COMODO GROUP, INC. shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or COMODO GROUP, INC. means any legal entity that is directly or indirectly controlled by COMODO GROUP, INC. for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold COMODO GROUP, INC., its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the COMODO GROUP, INC. Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. COMODO GROUP, INC. reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on COMODO GROUP, INC.’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the COMODO GROUP, INC. Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at COMODO GROUP, INC.'s discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST COMODO GROUP, INC. ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@comodo-group,-inc..com.

Afinstallering af Comodo Antivirus

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Comodo Antivirus fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
 1. Åben kontrolpanelet i Windows
 2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
 3. Find Comodo Antivirus, markér det og vælg “Afinstaller”
 4. Følg nu processen
Skulle Comodo Antivirus være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.