Download Duke Nukem 3D gratis herunder

Duke Nukem 3D kan downloades gratis her.

Duke Nukem 3D er et hæsblæsende action skydespil hvor det handler om at kick ass hele vejen igennem. Der er landet aliens på jorden, og det er din opgave som alfahannen Duke Nukem at redde jorden.Vi kender det alle sammen: det har været en stresset dag med lidt for meget at lave, og man føler sig udmattet. Man har brug for et eller andet, der kan reducere trykket. Her vælger nogle at tage i fitnesscentret for at løbe lidt eller måske boxe. Andre lægger sig og tager en lur, læser en bog eller ser noget fjernsyn. Men nogle gange kan man godt få brug for noget, der er lidt mere intenst og morsomt på samme tid.


Duke Nukem 3D af producenten 3D Realms Entertainment er et first-person shooter actionspil, der river dig med i dets actionpakkede og skøre univers. Du indtager rollen som Duke, der påtager sig selv ansvaret for at beskytte Los Angeles mod en alieninvasion. Duke havde håbet på at kunne nyde en fredsommelig ferie, men sådan skulle det ikke være. Med sine kraftfulde våben og kække one-liners skal han nok opfylde sine mål.


Navigér igennem de mange interaktive niveauer, og få Duke ét skridt videre på Los Angeles’ frelse


Meget lig med spilhittet Doom fokuserer Duke Nukems gameplay på progression igennem en række niveauer/levels fra vores protagonists synsvinkel. Hvert niveau er spækfyldt med forskellige typer af fjender, der hver kan noget særligt. Det skaber dynamik i progressionen, da man altid skal have øje for, hvad man kæmper imod, og hvordan man mest effektivt bekæmper dem. Det kan være alt fra blot at sparke dem til det hinsides eller at gøre brug af miner, for at få krammet på en stor mængde fjender.


De forskellige niveauer man render rundt i, er meget interaktive. Det vil sige, man kan gøre ting med sine omgivelser. Dette betyder dog i de fleste henseender at man kan ødelægge dem. Der er dog også mulighed for at tippe strippere og dette får Duke til at bryde ud i nogle fede one-liners. Mange af disse one-liners er inspireret af film som Dirty Harry, Pulp Fiction og Full Metal Jacket, så man får hurtigt indtrykket af at dette spil ikke ligefrem er helt politisk korrekt. Men det er charmen ved det.Niveauerne tillader dig også i høj grad at gå rundt på opdagelse. Tit kan man finde skakter eller udluftningstunneler, hvor du kan undgå fjender og samle værdifulde ting op som våben, ammunition og noget til at regenerere dit liv. Alene af den grund kan blot én bane tage noget tid at komme igennem, da der er så meget at finde frem til.


Tag dine venner med på eventyr sammen med Duke


Duke Nukem 3D har udover singleplayer også multiplayer. Så har du lyst til at udfordre dine venner til nogle sjove arenakampe, hvor I ser hvem der kan vinde de fleste omgange, så er det helt muligt. Der følger en række baner med, man kan slå sig løs på, men man kan også lave sine egne. Udviklerne bag spillet har valgt at lade level editoren følge med, så du kan designe niveauer præcis som du vil have dem. Det giver mange muligheder for at skabe noget helt unikt, da den engine det kører med er alsidig. Giver man sig god tid kan man opnå noget rimelig smukt.Det skal dog også lige bemærkes at Duke Nukem 3D’s multiplayer ikke er så nemt at komme i gang med. Det kræver at man er forbundet til den samme LAN forbindelse. Sådan er det desværre med gamle spil, men det giver jer blot en undskyldning for at lave en LAN-aften eller noget lignende. Så er der også muligheder for at spille andre spil.


Til spilnostalgikere og andet godtfolk med interesse for det kantede


Duke Nukem 3D er et mandespil per definition. Stor, muskulær fyr med majestætiske våben, der render rundt og redder verden mens han drukner i damer og berømmelse. Historien er mildest talt latterligt absurd, men det er det, der gør det så fedt. Det at det er så overdrevent gør det sjovt og underholdende, samtid med du stadig får en høj dosis action.


Spillet er kerneessensen af sluthalvfemsernes spilscene, og det mærkes tydeligt. Så mange klassikere kom ud på det tidspunkt, og der er ingen tvivl om at Duke Nukem 3D er et af disse spil. Har man interessen for spil af ældre karakter og som tilhører de tidlige klassikere, ville man gå glip af meget, hvis man undgik Duke Nukem 3D. Det er helt essentielt for periodens spilkultur.


Amerikanernes unikke overdrevenhed, når det er bedst


Når man tænker på Amerika, er det vel i realiteten tit at alt er så stort. Byerne, bygningerne, madportionerne og menneskerne som konsekvens. Det hele gælder om at skulle være så overdrevet som muligt, og det er blot fordi de kan. Det er den filosofi, der også ligger til grund for Duke Nukem 3D. Der er ikke noget, der gøres halvt, alt er skruet op langt over det, der normalt ville være grænsen. Det er det, der gør det fedt. For den form for atmosfære er desværre lidt forsvundet fra moderne spil i dag, der gerne på en eller anden måde skal have en dybere og mere artistisk mening.


Duke Nukems Klassiske 90’er design


Duke Nukem er et spil af 90’erne. Det kan også tydeligt ses på grafikken og måden spillets gameplay fungerer på. Duke Nukem 3D er tungt pixeleret, hvilket selvfølgelig betyder, at alting er sådan lidt sløret. Men det er nu alligevel utroligt, hvor meget animation de kan få ud af en masse små firkanter.Spillet er også et af de første 3D-spil, der udkom dengang i 90’erne. Men det er dog nærmest semi-3D. Der er stadigvæk en relativ 2D fornemmelse til det, men man er kommet langt siden 80’erne på dette tidspunkt. I dag er det visuelle absolut forældet, men dengang var det smukt og nyt. Det er vigtigt at huske.  


Et tidløst spil, som har defineret moderne spil


Duke Nukem 3D er som sagt et af de allerførste skydespil nogensinde. Det betyder også, at spillet har været med til at definere hvordan at skydespil skulle se ud. Gearbox publishing har uden tvivl haft en del passion under udviklingen. Resultatet er hvert fald ganske imponerende.


Duke Nukem satte en høj standard fra starten af, og der kom en hel kultur omkring spillet. Faktisk var Duke Nukem så populært, at der var en hensigt om at producere en spillefilm, som skulle omhandle spillets karakter. Duke Nukems stemme er også unik, og meget dyb, og der kom en del parodier ud af dette. Duke Nukem har også en del mærkværdige citater såsom at udtrykke “Balls of steel” og “hail to the king”.


Musikken i spillet er også ganske unikt for samtiden, da det var en af de første spil, hvori musikken ændrede sig efter scenarie. F.eks. hvis spilleren skal til at kæmpe mod en boss, så bliver musikken meget pludseligt meget intens.


Alternative spil


Har man forelsket sig i konceptet bag Duke Nukem 3D, kan man passende prøve DOOM II af producenten ID Software. Konceptet er principielt det samme som Duke Nukem, men her slår du blot dæmoner og ikke aliens ihjel. DOOM II kan downloades gratis her.


Konklusion


Duke Nukem 3D er et hylende morsomt og actionpakket spil, der ikke lader dig kede dig i et sekund. Som en klassiker af 90’ernes spilkultur lever den op til alle krav om godt gameplay, indlevelse og en sjov historie.

Duke Nukem 3D - Video

Duke Nukem 3D - Screenshots

Screenshot af Duke Nukem 3DScreenshot af Duke Nukem 3D
Screenshot af Duke Nukem 3DScreenshot af Duke Nukem 3D

Muligheder for download af Duke Nukem 3D - Danske servere

Download Duke Nukem 3D her (gratis og kontrolleret for virus)

Detaljeret information om Duke Nukem 3D

 • Licens:
  Abandonware
 • Størrelse:
  17 MB
 • Version:
  (Final)
 • Tilføjet:
  12/09-2006
 • Sidst opdateret:
  15/04-2020
 • Kritikers vurdering:
  80/100 points
 • Producent:
  3D Realms Entertainment
4 0 559 Duke Nukem 3D
0
Slutbruger Licensaftale (EULA)    |    Afinstallering
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR DUKE NUKEM 3D

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and 3D REALMS ENTERTAINMENT and its affiliates (“3D REALMS ENTERTAINMENT”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by 3D REALMS ENTERTAINMENT or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by 3D REALMS ENTERTAINMENT, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “3D REALMS ENTERTAINMENT Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE 3D REALMS ENTERTAINMENT SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE 3D REALMS ENTERTAINMENT SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the 3D REALMS ENTERTAINMENT Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, 3D REALMS ENTERTAINMENT hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, 3D REALMS ENTERTAINMENT hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by 3D REALMS ENTERTAINMENT, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or 3D REALMS ENTERTAINMENT's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. 3D REALMS ENTERTAINMENT retains all right, title and interest in and to the 3D REALMS ENTERTAINMENT Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The 3D REALMS ENTERTAINMENT Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the 3D REALMS ENTERTAINMENT Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from 3D REALMS ENTERTAINMENT. All rights not expressly granted to you herein are reserved by 3D REALMS ENTERTAINMENT.

2 THIRD PARTY SERVICES
3D REALMS ENTERTAINMENT Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via 3D REALMS ENTERTAINMENT Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the 3D REALMS ENTERTAINMENT Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the 3D REALMS ENTERTAINMENT Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of 3D REALMS ENTERTAINMENT Services, without the express prior written consent of 3D REALMS ENTERTAINMENT or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the 3D REALMS ENTERTAINMENT Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the 3D REALMS ENTERTAINMENT Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the 3D REALMS ENTERTAINMENT Services or this EULA, use or install the 3D REALMS ENTERTAINMENT Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the 3D REALMS ENTERTAINMENT Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that 3D REALMS ENTERTAINMENT may offer you a separate site license agreement to make the 3D REALMS ENTERTAINMENT Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the 3D REALMS ENTERTAINMENT Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the 3D REALMS ENTERTAINMENT Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the 3D REALMS ENTERTAINMENT Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such 3D REALMS ENTERTAINMENT Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the 3D REALMS ENTERTAINMENT Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The 3D REALMS ENTERTAINMENT Services may include measures to control access to the 3D REALMS ENTERTAINMENT Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only 3D REALMS ENTERTAINMENT Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the 3D REALMS ENTERTAINMENT Services will not function properly.
The 3D REALMS ENTERTAINMENT Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the 3D REALMS ENTERTAINMENT Services, and to the extent that your contributions through use of the 3D REALMS ENTERTAINMENT Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant 3D REALMS ENTERTAINMENT an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to 3D REALMS ENTERTAINMENT's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the 3D REALMS ENTERTAINMENT Services and related goods and services under applicable law. This license grant to 3D REALMS ENTERTAINMENT, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The 3D REALMS ENTERTAINMENT Services may require an internet connection to access the 3D REALMS ENTERTAINMENT Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the 3D REALMS ENTERTAINMENT Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to 3D REALMS ENTERTAINMENT Services. By using the 3D REALMS ENTERTAINMENT Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the 3D REALMS ENTERTAINMENT Services or certain features of the 3D REALMS ENTERTAINMENT Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the 3D REALMS ENTERTAINMENT Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
3D REALMS ENTERTAINMENT respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. 3D REALMS ENTERTAINMENT's privacy policy as amended from time to time is available at www.3d-realms-entertainment.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. 3D REALMS ENTERTAINMENT’s Privacy Policy defines how, why and to which extent 3D REALMS ENTERTAINMENT collects and uses personal and non-personal information in relation to 3D REALMS ENTERTAINMENT's products and services. By installing, accessing or using the 3D REALMS ENTERTAINMENT Services you explicitly agree with the terms and conditions of 3D REALMS ENTERTAINMENT’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
3D REALMS ENTERTAINMENT may license to you certain virtual goods to be used within 3D REALMS ENTERTAINMENT Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and 3D REALMS ENTERTAINMENT is not a party to the transaction.
3D REALMS ENTERTAINMENT may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. 3D REALMS ENTERTAINMENT shall have no liability to you or any third party in the event that 3D REALMS ENTERTAINMENT exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT 3D REALMS ENTERTAINMENT IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
3D REALMS ENTERTAINMENT warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, 3D REALMS ENTERTAINMENT agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by 3D REALMS ENTERTAINMENT. If the Software is no longer available, 3D REALMS ENTERTAINMENT retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by 3D REALMS ENTERTAINMENT and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the 3D REALMS ENTERTAINMENT address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE 3D REALMS ENTERTAINMENT SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. 3D REALMS ENTERTAINMENT, 3D REALMS ENTERTAINMENT’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. 3D REALMS ENTERTAINMENT, 3D REALMS ENTERTAINMENT’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE 3D REALMS ENTERTAINMENT SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE 3D REALMS ENTERTAINMENT SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE 3D REALMS ENTERTAINMENT SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER 3D REALMS ENTERTAINMENT SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE 3D REALMS ENTERTAINMENT SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY 3D REALMS ENTERTAINMENT, 3D REALMS ENTERTAINMENT’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL 3D REALMS ENTERTAINMENT, 3D REALMS ENTERTAINMENT’S AFFILIATES, 3D REALMS ENTERTAINMENT’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE 3D REALMS ENTERTAINMENT SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT 3D REALMS ENTERTAINMENT, 3D REALMS ENTERTAINMENT’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, 3D REALMS ENTERTAINMENT’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL 3D REALMS ENTERTAINMENT’S, 3D REALMS ENTERTAINMENT’S AFFILIATES’, 3D REALMS ENTERTAINMENT’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE 3D REALMS ENTERTAINMENT SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any 3D REALMS ENTERTAINMENT Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, 3D REALMS ENTERTAINMENT will be irreparably damaged, and therefore you agree that 3D REALMS ENTERTAINMENT shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or 3D REALMS ENTERTAINMENT means any legal entity that is directly or indirectly controlled by 3D REALMS ENTERTAINMENT for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold 3D REALMS ENTERTAINMENT, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the 3D REALMS ENTERTAINMENT Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. 3D REALMS ENTERTAINMENT reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on 3D REALMS ENTERTAINMENT’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the 3D REALMS ENTERTAINMENT Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at 3D REALMS ENTERTAINMENT's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST 3D REALMS ENTERTAINMENT ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@3d-realms-entertainment.com.

Afinstallering af Duke Nukem 3D

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Duke Nukem 3D fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
 1. Åben kontrolpanelet i Windows
 2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
 3. Find Duke Nukem 3D, markér det og vælg “Afinstaller”
 4. Følg nu processen
Skulle Duke Nukem 3D være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.