Download GlassWire gratis herunder

Download og prøv netværksmonitoren GlassWire her

Har du nogensinde tænkt over, at rigtig mange (hvis ikke alle) af dine apps på din computer, bruger internettet til at sende informationer eller køre? Eller har du undret dig over, hvad en firewall egentligt er, og hvordan man kan bruge den?Det er nogle lidt tekniske ting, som godt kan gå hen og blive en kompliceret affære at arbejde med, hvis man ikke har et værktøj til det. Derfor kan det være en rigtig god idé at downloade noget som GlassWire. 


Hvad er en firewall, og hvordan bruger man den?


Godt spørgsmål! En firewall er ligesom et antivirusprogram et af de midler, din computer bruger for at beskytte sig selv. Helt specifikt, så beskytter og regulerer en firewall internetforbindelser til og fra din computer ud fra nogle generelle sikkerhedsparametre. Så f.eks. hvis en app på din computer gerne vil bruge dit internet, så skal den have lov af din firewall. 


Det er smart, fordi det stopper typisk virusprogrammer i at modtage og sende information, der kan skade dig og din computer. Det stopper også direkte angreb fra internettet af. Men nogle gange er en firewall lidt for beskyttende, og lukker ned for harmløse apps, som du gerne vil bruge. Så skal man ind manuelt og konfigurere sin firewall, og det er ikke altid helt nemt. Men har man GlassWire kan man hurtigt opsætte firewall profiles. Her kan du selv regulere hvilke apps i hvilke situationer, der kan få lov til at køre, blot med ganske få klik. 


GlassWire har en firewall tab. Herinde kan du direkte se de programmer, der har fået lov til eller gerne vil oprette forbindelse til internettet. Du kan endda også se, hvor de opretter forbindelse til (ip address). Du kan desuden også scanne programmer i GlassWire for at se, om de skulle være skadelige. Og dernæst kan du endda hurtigt blokere dem fra at oprette forbindelse. Så i GlassWire kan du hurtigt lave skadekontrol, hvis du bliver angrebet af et ondsindet program. 


Dan dig et overblik over din network activity


I GlassWire kan du lave network monitoring; Det vil sige, du kan holde øje med, hvad der foregår på dit netværk i real time. 


De fleste programmer skal bruge netværksadgang disse dage for at fungere ordentligt. Det er for eksempel en internetbrowser, der direkte skal bruge det for at køre, eller det være et programs feedback system, der samler data omkring dit brug af programmet, sender det til udviklerne, så de kan gøre det bedre. Men man skal også huske på, jo flere programmer, der bruger dit netværk, jo langsommere bliver det. Så hvis du oplever, du har en langsommere netværksforbindelse, end du har normalt, så kan det være værd at tjekke, om der skulle være en række drilske programmer, der æder lidt for meget af din forbindelse. 


Meget af denne information finder du under sektionen “Usage”. Her bliver alle processerne vist med, den data de bruger, og hvor meget de også sender ud. Du kan se, hvilke selskaber, der står bag dine apps, og hvor meget af den totale ydeevne de bruger. Det hele er fint illustreret med grafer, så det er nemt at holde styr på. 


Grafer er dine bedste venner


Hvis der er noget, der kan tage rå information, og gøre det overskueligt, så er det grafer. Vi bruger grafer i så mange aspekter af vores hverdag, man næsten skulle tro, vi var blevet afhængige af dem. Men det betyder jo bare, de virker. 


GlassWire er også selv som program ret stor fan af at bruge grafer, hvor end det kan lade sig gøre. Der er grafer til al slags information, du kunne tænke dig. 


Men for at disse grafer skal være brugbare, så kræver det også, du har lidt kendskab til, hvad det er, de rent faktisk viser. Derfor er det nok en god idé, lige at google de forskellige termer, som GlassWire bruger, så du er helt med på, hvad der sker. 


Alert-systemet - hvad sker der nu?


GlassWire har et alert-system, der underretter dig hver gang, der sker noget specielt med en forbindelse på din computer. Det kan for eksempel være dagens første forbindelse fra et program, eller hvis et program laver en mistænkelig ændring i sin forbindelse. Den mængde af information du får leveret her, er ikke særlig stor, men det er stadig interessant nok at kigge på.


Intet godt kommer helt gratis


GlassWire er som udgangspunkt ikke et gratis program. Du kan godt bruge det uden at betale for det, men funktionerne er meget begrænsede, og tillader dig ikke rigtigt at foretage dig noget konstruktivt uden et abonnement. Hvad får man så adgang til med et abonnement?


Først og fremmest, afhængigt af hvilket abonnement du vælger, så får du en længere historik over de netværksaktiviteter, der sker på din computer. Helt op til flere år faktisk. 


Dernæst får du også adgang til det, der hedder remote connections. Det bruger du, hvis du arbejdere med servere til f.eks. dit arbejde eller gaming. Så kan du installere GlassWire på dem for at holde øje med netværksaktiviteten på dem ligesom på din computer. 


Så er der sikkerhedsaspektet i det hele. Hvis du har et abonnement, skal alle forbindelser, der prøver at få adgang til og fra din computer godkendes af dig personligt, før de kan noget. Du får også en “Lockdown” mode, som du kan aktivere, hvis du går fra din computer i noget tid. Den blokerer alle forbindelser, indtil du slår den fra igen. 


En mindre men smart ting er en mini-graph, som du kan få vist på dit skrivebord at all times. Så kan du nemt og hurtigt holde øje med, hvad der foregår på din PC. 


Du kan vælge mellem tre abonnementer: Basic ($40), Pro ($70) og Elite ($100). Abonnementer er årlige. Forskellen på dem er udvidelsen af din historik, hvor mange licenser til forskellige computere du får samt hvor mange remoteforbindelser, du kan have på én gang.


Et design der hjælper dig meget


GlassWire er designet til at gøre network monitoring og brug af firewall nemt. Det er også reflekteret ret tydeligt i programmets design. Brugerfladen er delt op i en række forskellige tabs, der hvert tydeligt indikerer, hvad man kan finde derinde med labels og illustrationer. Når man navigerer rundt i de forskellige tabs, så er det også ganske nemt at ændre på de forskellige parametre for den information, der bliver vist. Samtidig er der også grafer over det hele. Information er derfor let at fordøje og bruge til noget praktisk og konkret. 


Supplerende software


Når du bruger internettet, så er der mange, der kan holde øje med, hvad du laver, hvis du ikke beskytter dig selv. Hjemmesider, firmaer, you name it, de kan alle få information om dig på den ene eller den anden måde. Det er en brist i vores privatliv, men den kan heles let med en VPN. En VPN er designet til at maskere din forbindelse, og gøre dig til at spøgelse, når du surfer rundt online. Her kan NordVPN fremhæves som en af de helt gode. 


NordVPN har gang på gang fået internettets anerkendelse som en af markedets bedste VPN-tjenester. NordVPN er let at bruge, har servere verden over og et billigt abonnement. Hvis du vil læse mere om eller downloade NordVPN kan det gøres her.  


Konklusion


Hvis du er interesseret i, hvad der sker med dit netværk på din computer, så er GlassWire klart et anbefalelsesværdigt program. Det er let at bruge og viser en masse relevant information. Giv det et skud!

Køb GlassWire her

GlassWire - Screenshots

Screenshot af GlassWireScreenshot af GlassWire
Screenshot af GlassWireScreenshot af GlassWire

Muligheder for download af GlassWire - Danske servere

Download GlassWire her (gratis og kontrolleret for virus)

Detaljeret information om GlassWire

 • Licens:
  Shareware
 • Størrelse:
  29.9 MB
 • Version:
  2.1.157
 • Tilføjet:
  13/01-2017
 • Sidst opdateret:
  20/10-2020
 • Kritikers vurdering:
  80/100 points
 • Understøtter officielt OS:
  Windows
 • Producent:
  GlassWire
4 0 5888 GlassWire
0
Slutbruger Licensaftale (EULA)    |    Afinstallering
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR GLASSWIRE

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and GLASSWIRE and its affiliates (“GLASSWIRE”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by GLASSWIRE or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by GLASSWIRE, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “GLASSWIRE Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE GLASSWIRE SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE GLASSWIRE SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the GLASSWIRE Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, GLASSWIRE hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, GLASSWIRE hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by GLASSWIRE, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or GLASSWIRE's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. GLASSWIRE retains all right, title and interest in and to the GLASSWIRE Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The GLASSWIRE Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the GLASSWIRE Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from GLASSWIRE. All rights not expressly granted to you herein are reserved by GLASSWIRE.

2 THIRD PARTY SERVICES
GLASSWIRE Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via GLASSWIRE Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the GLASSWIRE Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the GLASSWIRE Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of GLASSWIRE Services, without the express prior written consent of GLASSWIRE or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the GLASSWIRE Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the GLASSWIRE Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the GLASSWIRE Services or this EULA, use or install the GLASSWIRE Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the GLASSWIRE Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that GLASSWIRE may offer you a separate site license agreement to make the GLASSWIRE Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the GLASSWIRE Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the GLASSWIRE Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the GLASSWIRE Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such GLASSWIRE Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the GLASSWIRE Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The GLASSWIRE Services may include measures to control access to the GLASSWIRE Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only GLASSWIRE Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the GLASSWIRE Services will not function properly.
The GLASSWIRE Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the GLASSWIRE Services, and to the extent that your contributions through use of the GLASSWIRE Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant GLASSWIRE an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to GLASSWIRE's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the GLASSWIRE Services and related goods and services under applicable law. This license grant to GLASSWIRE, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The GLASSWIRE Services may require an internet connection to access the GLASSWIRE Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the GLASSWIRE Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to GLASSWIRE Services. By using the GLASSWIRE Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the GLASSWIRE Services or certain features of the GLASSWIRE Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the GLASSWIRE Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
GLASSWIRE respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. GLASSWIRE's privacy policy as amended from time to time is available at www.glasswire.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. GLASSWIRE’s Privacy Policy defines how, why and to which extent GLASSWIRE collects and uses personal and non-personal information in relation to GLASSWIRE's products and services. By installing, accessing or using the GLASSWIRE Services you explicitly agree with the terms and conditions of GLASSWIRE’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
GLASSWIRE may license to you certain virtual goods to be used within GLASSWIRE Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and GLASSWIRE is not a party to the transaction.
GLASSWIRE may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. GLASSWIRE shall have no liability to you or any third party in the event that GLASSWIRE exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT GLASSWIRE IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
GLASSWIRE warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, GLASSWIRE agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by GLASSWIRE. If the Software is no longer available, GLASSWIRE retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by GLASSWIRE and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the GLASSWIRE address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE GLASSWIRE SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. GLASSWIRE, GLASSWIRE’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. GLASSWIRE, GLASSWIRE’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE GLASSWIRE SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE GLASSWIRE SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE GLASSWIRE SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER GLASSWIRE SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE GLASSWIRE SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY GLASSWIRE, GLASSWIRE’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL GLASSWIRE, GLASSWIRE’S AFFILIATES, GLASSWIRE’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE GLASSWIRE SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT GLASSWIRE, GLASSWIRE’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, GLASSWIRE’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL GLASSWIRE’S, GLASSWIRE’S AFFILIATES’, GLASSWIRE’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE GLASSWIRE SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any GLASSWIRE Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, GLASSWIRE will be irreparably damaged, and therefore you agree that GLASSWIRE shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or GLASSWIRE means any legal entity that is directly or indirectly controlled by GLASSWIRE for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold GLASSWIRE, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the GLASSWIRE Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. GLASSWIRE reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on GLASSWIRE’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the GLASSWIRE Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at GLASSWIRE's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST GLASSWIRE ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@glasswire.com.

Afinstallering af GlassWire

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere GlassWire fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
 1. Åben kontrolpanelet i Windows
 2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
 3. Find GlassWire, markér det og vælg “Afinstaller”
 4. Følg nu processen
Skulle GlassWire være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.