Download Google Hangouts gratis herunder

Gratis download af den fremragende kommunikationsplatform Google Hangouts.

Google Hangouts (tidligere Google Talks) er Googles egen sociale- og kommunikationsplatform. Det er muligt at ringe, skrive, samt oprette gruppe og konferencesamtaler direkte i din Google Chrome browser. Det er også muligt at downloade Google Hangouts som en applikation som udvidelse til ens browser, hvilket er det, som kan downloades gratis herfra siden. Der er også en Android og iOS version.


Google Hangouts benytter sig af et velkendt Google design, hvor man finder funktioner lige der hvor man forventer dem. Derudover, så har programmet også den høje kvalitet, som Google gang på gang leverer. Nedenstående vil vi dykke lidt dybere ned i de enkelte funktioner, samt de forskellige mulighederne med Google Hangouts.


Hvad kan man så?


Google Hangouts kan stort set det samme som lignende kommunikationsværktøjer. Det er muligt at lave videoopkald, telefonopkald og sende beskeder.Lad os starte med videoopkald. Blot ved at trykke på videoopkald, så bliver man navigeret til et nyt vindue, hvor Google foreslår kontakter. Hvis man ønsker at ringe til nogle, så er det lettest hvis man i forvejen har dem på ens venneliste. Hvis man ikke har det, så spørger programmet om en e-mailadresse på den ønskede kontaktperson.Videoopkaldsvinduet ser desuden forrygende ud, og minder om lignende programmer. De forskellige knapper er velplacerede, og kan man hurtig slukke mikrofonen, lægge på, eller slukke ens kamera – hvis man ønsker dette.


Hvis man ønsker at oprette en chatsamtale, så er dette også forholdsvis simpelt. Hvis man ønsker at invitere enkelte personer, så kræver dette også en invitationse-mail eller et telefonnummer. Der er ligeledes muligt at oprette og navngive en gruppesamtale.Efter oprettelsen af chatsamtalen, så bliver man navigeret i et nyt vindue, hvilket er utrolig brugbart, da man får et bredere og lettere overblik over samtalen.Ligesom i videoopkald så er chatvinduet fremragende designet. Beskederne bliver hurtigt afsend og modtaget. Det er derudover mulighed for at sende diverse emojis og filer – f.eks. i form af billeder.


Det er som sagt også muligt at foretage telefonopkaldt gennem Google Hangouts. Til dette kræver det selvsagt et telefonnummer, som man kan ringe til. Det er desuden ikke gratis, men kan man tilføje penge på ens konto, og bruge dem til at ringe for.Ligeledes er det muligt at navigere i de forskellige lande, og deres landekoder er står sammen med deres nationalflag. Endnu et tegn på yderligere brugervenlighed, da man slipper for at skulle slå det enkelte lande op.


Fordelene


Hvad er fordelene så ved at benytte sig af Google Hangouts?


For det første, så er programmet fuldstændig gratis at bruge – med mindre man skal foretage telefonopkaldt til telefonnumre. Derudover, så har det et uhyrligt simpelt, men flot design, som gør at stort set alle kan finde ud af at bruge det.


For det andet, så er Google Hangouts som sagt udviklet af Google. Ligesom de resterende Google produkter, så har Google Hangouts forrygende kvalitet, og vi er aldeles imponeret over de mange muligheder. Det eneste som Google kræver af er, at man har en Google e-mailkonto. Hvilket de fleste har i forvejen.


Det skal også siges at hvis man ofte skal foretage videoopkaldt, telefonopkald eller kommunikere med kollegear gennem beskeder, så er Google Hangouts utrolig oplagt. Man kan f.eks. slippe for at sidde med telefonen i den ene hånd, og blot tage sit headset på foran computeren, og går i gang med at kommunikere. Hvis man har familie, som er langt væk, så er videoopkaldet også oplagt, da det giver knivskap billedkvalitet – det er dog afhængigt af ens internetforbindelse.Man kan være op til 10 personer i et videoopkald, og det er fuldstændig uafhængigt af din enhed. Det vil sige at ens kollega kan ringe fra bærbaren, og man kan tage opkaldet på ens smartphone. Tilgængeligheden over krydsplatform er utrolig imponerende.


Google Hangouts fortid og fremtid


Google Hangouts er tidligere kendt som Google Talk, og er egentlig blot en videreudvikling, samt forbedret i kvalitet, og tilpasset til den moderne standard inden for kommunikationsprogrammer. At vide dette giver også en vis tryghed for fremtiden, da dette er ikke et nyt marked for Google, og de efterhånden har en del års erfaring. Det resulterer også i, at vi kan se hvordan Google har forsøgt at holde programmet opdateret, og følge med de nyeste trends. Dette giver ro i maven, da man sagtens kan begynde at benytte sig af Google Hangouts, og stadig være sikker på, at man om flere år, stadig har et aktuelt stykke software på sin computer – eller smartphone.


Udvikleren


Det obligatoriske afsnit er om udvikleren, og i dette tilfælde har vi med en erfaren udvikle at gøre. Google er en af de største IT giganten på markedet, og har i rigtig mange år udviklet programmer og tjeneste, som er der for at gøre vores hverdag bare en smule lettere.


Som regel, så er disse tjenester ganske gratis at benytte, og kræver umiddelbart blot at man har en Gmail konto, hvilket i sidste ende også resulterer i lettere synkronisering muligheder. Det er altid rart at vide, at man benytter sig af software, som er udviklet af nogle af erfaring, da man oftest ender med det bedste software inden for kategorien.


Andre Google produkter


Gennem anmeldelsen har vi nævnt at Google efterhånden har udviklet en del fremragende produkter, og det er derfor kun retfærdigt at nævne nogle af vores yndlings, især hvis man ikke i forvejen har kendskab til dem.


Google Drive er et gratis alternativ til Microsoft Office Pakken. I Google Drive kan man nemlig finde at de mest nødvendige tekstprogrammer såsom: regneark, tekstdokumenter og præsentationer. Google Drive behøver man ikke engang at downloade, da man frit kan benytte denne tjeneste gennem ens browser. Det er også muligt at invitere andre til ens tekstdokument, så man kan sidde og ændre, rette og tilføje på samme tid.


Google Chrome er den mest populære internetbrowser nogensinde, og det er af gode grunde. Foruden at være gratis, så er denne browser lynhurtig til stort set alle opgaver. Der er også essentielle sikkerhedselementer præinstalleret, så man har altså en minimal risiko for at downloade truende filer til ens computer, da Google Chrome automatisk vil forsøge at blokere dem.


Konklusion


Google Hangouts er et fremragende stykke værktøj til kommunikation. Alle de nødvendige funktioner er der, og de fleste er dem er forbedringer af lignende programmer. Google Hangouts kræver desuden ikke en særlig kraftig computer, da det kører ganske smertefri gennem ens internetbrowser.


Muligheden for at oprette kontaktlister er også optimal, da man derved altid har ens kontakter med sig, uanset om man åbner Google Hangouts på computeren eller på ens smartphone. Derudover, så sørger programmet selv for at finde de nødvendige oplysning og hardware i form af headset, webcam osv. så selvom at man ikke er teknologisk skarp, så tager det ganske få minutter at opsætte Google Hangouts.

Google Hangouts - Screenshots

Screenshot af Google HangoutsScreenshot af Google Hangouts
Screenshot af Google HangoutsScreenshot af Google Hangouts

Muligheder for download af Google Hangouts - Danske servere

Download Google Hangouts her (gratis og kontrolleret for virus)

Detaljeret information om Google Hangouts

 • Licens:
  Freeware
 • Størrelse:
  1.6 MB
 • Version:
  7.0
 • Tilføjet:
  21/01-2007
 • Sidst opdateret:
  30/11-2018
 • Kritikers vurdering:
  80/100 points
 • Understøtter officielt OS:
  Windows, Mac OS, iOS, Android
 • Producent:
  Google
4 0 719 Google Hangouts
0
Slutbruger Licensaftale (EULA)    |    Afinstallering
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR GOOGLE HANGOUTS

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and GOOGLE and its affiliates (“GOOGLE”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by GOOGLE or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by GOOGLE, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “GOOGLE Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE GOOGLE SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE GOOGLE SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the GOOGLE Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, GOOGLE hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, GOOGLE hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by GOOGLE, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or GOOGLE's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. GOOGLE retains all right, title and interest in and to the GOOGLE Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The GOOGLE Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the GOOGLE Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from GOOGLE. All rights not expressly granted to you herein are reserved by GOOGLE.

2 THIRD PARTY SERVICES
GOOGLE Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via GOOGLE Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the GOOGLE Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the GOOGLE Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of GOOGLE Services, without the express prior written consent of GOOGLE or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the GOOGLE Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the GOOGLE Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the GOOGLE Services or this EULA, use or install the GOOGLE Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the GOOGLE Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that GOOGLE may offer you a separate site license agreement to make the GOOGLE Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the GOOGLE Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the GOOGLE Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the GOOGLE Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such GOOGLE Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the GOOGLE Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The GOOGLE Services may include measures to control access to the GOOGLE Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only GOOGLE Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the GOOGLE Services will not function properly.
The GOOGLE Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the GOOGLE Services, and to the extent that your contributions through use of the GOOGLE Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant GOOGLE an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to GOOGLE's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the GOOGLE Services and related goods and services under applicable law. This license grant to GOOGLE, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The GOOGLE Services may require an internet connection to access the GOOGLE Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the GOOGLE Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to GOOGLE Services. By using the GOOGLE Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the GOOGLE Services or certain features of the GOOGLE Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the GOOGLE Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
GOOGLE respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. GOOGLE's privacy policy as amended from time to time is available at www.google.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. GOOGLE’s Privacy Policy defines how, why and to which extent GOOGLE collects and uses personal and non-personal information in relation to GOOGLE's products and services. By installing, accessing or using the GOOGLE Services you explicitly agree with the terms and conditions of GOOGLE’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
GOOGLE may license to you certain virtual goods to be used within GOOGLE Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and GOOGLE is not a party to the transaction.
GOOGLE may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. GOOGLE shall have no liability to you or any third party in the event that GOOGLE exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT GOOGLE IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
GOOGLE warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, GOOGLE agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by GOOGLE. If the Software is no longer available, GOOGLE retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by GOOGLE and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the GOOGLE address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE GOOGLE SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. GOOGLE, GOOGLE’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. GOOGLE, GOOGLE’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE GOOGLE SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE GOOGLE SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE GOOGLE SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER GOOGLE SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE GOOGLE SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY GOOGLE, GOOGLE’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL GOOGLE, GOOGLE’S AFFILIATES, GOOGLE’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE GOOGLE SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT GOOGLE, GOOGLE’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, GOOGLE’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL GOOGLE’S, GOOGLE’S AFFILIATES’, GOOGLE’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE GOOGLE SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any GOOGLE Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, GOOGLE will be irreparably damaged, and therefore you agree that GOOGLE shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or GOOGLE means any legal entity that is directly or indirectly controlled by GOOGLE for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold GOOGLE, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the GOOGLE Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. GOOGLE reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on GOOGLE’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the GOOGLE Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at GOOGLE's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST GOOGLE ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@google.com.

Afinstallering af Google Hangouts

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Google Hangouts fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
 1. Åben kontrolpanelet i Windows
 2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
 3. Find Google Hangouts, markér det og vælg “Afinstaller”
 4. Følg nu processen
Skulle Google Hangouts være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.