Download iTop Screen Recorder gratis herunder

Download gratis-udgaven eller køb pro-versionen af iTop Screen Recorder, som lader dig optage video af dit skrivebord! Læs vores anmeldelse af programmet på denne side!

Har du brug for at optage en video af noget, der foregår på din skærm? Eksempelvis kan det være en super smart mulighed at have, hvis du gerne vil vise en ven eller en kollega, hvordan et bestemt computerprogram fungerer. Det kan også være, at du gerne vil optage en gameplay-video af dit yndlingsspil og derefter dele den på YouTube. Uanset om du ønsker at filme video af programmer, spil eller andet, så er det hele muligt med iTop Screen Recorder, som du kan læse meget mere om lige her!iTop Screen Recorder findes i to forskellige udgaver. Der er nemlig både en gratis-udgave og en Pro-version, som du kan købe på dette link. Sidstnævnte har lige pt. en pris på cirka 275 kroner for en årslicens til 3 PC’er. Vi har desværre kun testet gratis-udgaven, som mest af alt er et meget begrænset stykke software, der skal give en forsmag på Pro-udgaven, hvilket er uddybet længere nede på siden.


Desuden er det værd at nævne, at iTop Screen Recorder kun kan anvendes på Windows. Hvis du er Mac- eller Linux-bruger, så anbefaler vi, at du kigger på de mange andre programmer her på vores hjemmeside!


Download og installation


Hvis du beslutter dig for, at du gerne selv vil teste iTop Screen Recorder, så kan vi rapportere til dig, at installationsprocessen heldigvis er meget simpel! Først og fremmest skal du have fat i programmets installationsfil, og den får du fingrene i ved at klikke på vores download-knap længere nede på siden. Denne knap sender dig videre til iTops officielle hjemmeside, hvor den nyeste version af iTop Screen Recorder er tilgængelig.


Når du har downloadet installationsfilen, så dobbeltklikker du selvfølgelig bare på den for at komme i gang. Nedenstående GIF-billede viser installationen på vores egen PC, og som det kan ses, så tog den kun et øjeblik.Hvis du ønsker, at iTop Screen Recorder skal installeres et bestemt sted på harddisken, så skal du trykke på “Customize”. Hvis du bare ønsker at komme i gang så hurtigt som muligt, så kan du vælge bare at klikke på “Install Now” i stedet.


Vores test af gratis-versionen


Som det kan ses herunder, så har iTop Screen Recorder en flot og overskuelig brugerflade med store knapper, der gør programmer super let at bruge! Derfor er det vores vurdering, at du hurtigt vil lære programmet at kende, uanset om du allerede har erfaring med denne slags video-værktøjer eller du er nybegynder.Når du er klar til at optage en video, så kan du frit vælge, om du ønsker at optage hele din skærm eller du blot ønsker at filme et bestemt areal. Hvis du ruller op i toppen af denne side, så kan du se en demonstration af iTop Screen Recorder, hvor vi optager en kort video af et bestemt areal nede i højre side af startmenuen.  Når du er færdig med din optagelse, så kan du foretage basal videoredigering på den med det indbyggede videoredigeringsværktøj. Der er også et komprimeringsværktøj, som du kan anvende til at reducere filstørrelsen på dine videoer.


Hvis du ikke har brug for en skærmvideo, men du i stedet ønsker at optage enten lyd fra din computer eller video fra dit webcam, så skal det ligeledes nævnes, at disse ting også er en mulighed med iTop Screen Recorder.


Hvis du er en avanceret bruger, der ønsker et program med mange forskellige indstillinger, så kan du desuden glæde dig over, at der er mange ting, som du har mulighed for at justere på. Der kan optages video med en framerate på op til 90, og følgende videoformater er understøttede: MP4, AVI, FLV, MKV, MOV, TS og GIF. Når det kommer til lydformater, så er der følgende at vælge i mellem: MP3, AAC, AC3, FLAC og WMAV2. Disse indstillinger og mange flere kan ses på nedenstående GIF-billede.Gratis-versionen, som vi anmelder her, er på mange måder en slags “demo” af den fulde version. Den udløber dog ikke, og du kan bruge den lige så længe, som du har lyst, men mange af funktionerne virker kun i begrænset omfang. Eksempelvis kan hver video maksimalt have en længde 2 minutter, og disse indeholder også et obligatorisk vandmærke, og desuden er alle funktionerne i det indbyggede komprimeringsværktøj ikke tilgængelige. Pro-udgaven med den fulde funktionalitet kan du læse mere om i det næste afsnit!


Funktioner i Pro-udgaven


Som vi allerede har nævnt, så er gratis-udgaven af iTop Screen Recorder et relativt begrænset program. Derfor skal du have fat i Pro-udgaven, hvis du ønsker den fulde oplevelse med alle funktioner, og den kan du købe ved at klikke lige her. Prisen ligger lige nu på omkring 275 kroner for en årslicens til 3 computere. Hvis du kun ønsker en licens til en enkelt PC, så kan du enten købe et år for cirka 220 kroner eller en måned for cirka 135 kroner.


Nedenstående skærmbillede, som vi har taget fra iTops officielle hjemmeside, lister de mange fordele ved Pro-udgaven.Som det kan ses på skærmbilledet, så er det altså meget tydeligt, at du skal have fingrene i Pro-udgaven, hvis du ønsker at udnytte programmet til fulde. Med gratis-versionen er du nemlig bundet til eksempelvis kun at kunne optage videoer på 2 minutter med vandmærker, og mange funktioner virker kun i begrænset omfang.


Vi synes, at det er lidt ærgerligt, at man ikke kan købe en fuld og ubegrænset licens til iTop Screen Recorder for et engangsbeløb. Der er nemlig kun mulighed for at købe en begrænset periode af gangen, og når denne udløber, så skal der købes en ny licens.


Samlet vurdering


Gratis-udgaven af iTop Screen Recorder, som vi har testet, et meget begrænset stykke software. Det er kun muligt at optage korte videoer med vandmærker, og der er mange funktioner, som ikke virker fuldt ud. Til gengæld synes vi, at det virker som om, at Pro-udgaven er et fint stykke software, der vil fungere fint for de fleste brugere, der leder efter et program til at optage skærmvideoer. Denne betalingsversion kan du ikke købes for et engangsbeløb og skal hele tiden fornyes, når ens licens udløber. Vi vil lade det være op til dig at vurdere, om Pro-udgaven er pengene værd!


Tip: Du kan finde mange gratis værktøjer til skærmvideo i vores multimedie-kategori. Eksempelvis kan vi varmt anbefale ScreenToGif til alle vores brugere, hvilket er et værktøj, som vi ofte selv bruger, når vi laver GIF-billeder af programmer og spil til anmeldelserne her på siden!

iTop Screen Recorder - Screenshots

Screenshot af iTop Screen RecorderScreenshot af iTop Screen Recorder
Screenshot af iTop Screen RecorderScreenshot af iTop Screen Recorder

Muligheder for download af iTop Screen Recorder - Danske servere

Download iTop Screen Recorder her (gratis og kontrolleret for virus)

Detaljeret information om iTop Screen Recorder

 • Licens:
  Freeware
 • Størrelse:
  460 MB
 • Version:
  3.5.0.1501
 • Tilføjet:
  26/04-2023
 • Sidst opdateret:
  16/05-2023
 • Kritikers vurdering:
  60/100 points
 • Understøtter officielt OS:
  Windows
 • Producent:
  iTop
3 0 6375 iTop Screen Recorder
0
Slutbruger Licensaftale (EULA)    |    Afinstallering
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR ITOP SCREEN RECORDER

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and ITOP and its affiliates (“ITOP”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by ITOP or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by ITOP, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “ITOP Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE ITOP SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE ITOP SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the ITOP Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, ITOP hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, ITOP hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by ITOP, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or ITOP's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. ITOP retains all right, title and interest in and to the ITOP Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The ITOP Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the ITOP Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from ITOP. All rights not expressly granted to you herein are reserved by ITOP.

2 THIRD PARTY SERVICES
ITOP Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via ITOP Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the ITOP Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the ITOP Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of ITOP Services, without the express prior written consent of ITOP or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the ITOP Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the ITOP Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the ITOP Services or this EULA, use or install the ITOP Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the ITOP Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that ITOP may offer you a separate site license agreement to make the ITOP Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the ITOP Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the ITOP Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the ITOP Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such ITOP Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the ITOP Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The ITOP Services may include measures to control access to the ITOP Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only ITOP Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the ITOP Services will not function properly.
The ITOP Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the ITOP Services, and to the extent that your contributions through use of the ITOP Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant ITOP an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to ITOP's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the ITOP Services and related goods and services under applicable law. This license grant to ITOP, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The ITOP Services may require an internet connection to access the ITOP Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the ITOP Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to ITOP Services. By using the ITOP Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the ITOP Services or certain features of the ITOP Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the ITOP Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
ITOP respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. ITOP's privacy policy as amended from time to time is available at www.itop.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. ITOP’s Privacy Policy defines how, why and to which extent ITOP collects and uses personal and non-personal information in relation to ITOP's products and services. By installing, accessing or using the ITOP Services you explicitly agree with the terms and conditions of ITOP’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
ITOP may license to you certain virtual goods to be used within ITOP Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and ITOP is not a party to the transaction.
ITOP may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. ITOP shall have no liability to you or any third party in the event that ITOP exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT ITOP IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
ITOP warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, ITOP agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by ITOP. If the Software is no longer available, ITOP retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by ITOP and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the ITOP address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE ITOP SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. ITOP, ITOP’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. ITOP, ITOP’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE ITOP SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE ITOP SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE ITOP SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER ITOP SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE ITOP SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY ITOP, ITOP’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL ITOP, ITOP’S AFFILIATES, ITOP’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE ITOP SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT ITOP, ITOP’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, ITOP’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL ITOP’S, ITOP’S AFFILIATES’, ITOP’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE ITOP SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any ITOP Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, ITOP will be irreparably damaged, and therefore you agree that ITOP shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or ITOP means any legal entity that is directly or indirectly controlled by ITOP for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold ITOP, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the ITOP Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. ITOP reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on ITOP’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the ITOP Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at ITOP's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST ITOP ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@itop.com.

Afinstallering af iTop Screen Recorder

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere iTop Screen Recorder fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
 1. Åben kontrolpanelet i Windows
 2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
 3. Find iTop Screen Recorder, markér det og vælg “Afinstaller”
 4. Følg nu processen
Skulle iTop Screen Recorder være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.