Download Lost Ark gratis herunder

MMORPG genrens redning? Download Lost Ark gratis her

MMORPG genren har lidt en del over de sidste par år. På trods af et fantastisk år for Final Fantasy XIV sidste år, har giganter såsom World of Warcraft lidt en hel del og dermed gjort plads til, at konkurrenter kan komme frem og puste ny (længe ventet) energi ind i den efterhånden slidte spilgenre. Spillet udkommer officielt d. 11. februar i vesten - men folk, som har købt en Founder’s Pack kan få tidlig adgang allerede tre dage tidligere. 


Lost Ark har helt sikkert noget at skulle bevise - men samtidigt er der også rig mulighed for at blive en kæmpe succes, hvis de vælger at fokusere på spilleren, i stedet for at presse diverse ekstra købsmuligheder på brugeren, for overhovedet at kunne spille spillet, som det har gjort sig gældende for visse andre asiatiske online spil, såsom Black Desert Online


Vælg mellem 15 forskellige klasser


Du starter ud med at kunne vælge mellem fem forskellige klasser, som derefter udvikler sig til i alt 15 klasser. Det er også værd at have med, at de forskellige udviklinger af klasserne er låst bag køn, så du kan f.eks. kun spille en kvindelig bard og en mandlig paladin, osv. Vi har markeret køn herunder med henholdsvis (M) og (F). Assassin - Deathblade (F) 


Disse kvindelige krigere bruger to sværd til snedigt at nedlægge deres fjender lydløst. Deathblade er den ultimative flygtige kriger, som jager deres bytte i mørket. De bruger kamp finten kaldet ‘død ved tusind snit’, som handler om hurtigt at lave en masse små angreb, som tilsammen ender med at dræne fjenden for al livskraft - og dette er de mestre i. 


Assassin - Shadowhunter (F)


Shadowhunters jager dæmoner i Arkesia - deres ekspertise i at nedlægge disse monstre kommer fra deres egen kaotiske kræfter. Hver shadowhunter indeholder nemlig også en dæmonisk sjæl, som de kan slippe fri i kampens hede og dermed give nogle af de mest frygtelige monstre i Arkesia en smag af deres egen medicin.  Gunner - Gunslinger (F)


Gunslingere har en utrolig høj adræthed, hvilket gør det nemt for dem at slippe ud af kampens centrum og dermed skyde deres fjender ned fra en rimelig distance. De er også i stand til at omdanne energi til krudt, blandt andet i form af plasma skud, som skubber deres fjender tilbage på slagmarken. Gunner - Artillerist (M) 


Artilleristen er den mest kaotiske gunner i dette spil. Der findes nærmest ikke en klasse i dette spil, som kan lave mere ødelæggelse. Han bruger alt fra flammekastere til missiler og napalmbomber til at sprænge sine fjender (og alt andet, der måtte stå mellem ham og hans mål) i stumper og stykker. Gunner - Deadeye (M)


Deadeye kan bruge op til tre forskellige våben, som de hurtigt kan vælge imellem for at gøre mest muligt skade på deres fjender. De kan skyde fjender på lang afstand med deres kraftige sniper riffel, skabe distance mellem dem og fjenden med deres shotgun eller skyde fjender hurtigt med deres pistoler. Gunner - Sharpshooter (M)


Sharpshooter er Arkesias designerede jæger og kan både drage nytte af sit fantastiske sigte og naturens kræfter til at bombardere deres fjender. De kan påkalde sig hjælp fra vinden i form af tornadoer og himlens dyr. Derudover bruger de bue og pil til på præcis og human vis at dræbe deres bytte. Mage - Bard (F)


Bard kan ligesom sharpshooter bruge en bue til at angribe med. Til gengæld er hendes bue udstyret med en lyre, som hun kan spille på og sammenvæve symfonier, som tryllebinder hendes audiens - eller sprænger deres trommehinder og hjerner. Mage - Sorceress (F)


Sorceress kan manipulere og kontrollere Arkesias energier og fremmane umådelige kræfter, som rekonstruerer og knuser deres fjender. Med elementerne bag sig, er de den ultimative glaskanon; utænkelige kræfter med meget lidt forsvar. Men hvem har også brug for et forsvar, når du kan få meteorer til at regne ned fra himlen? Martial Artist - Scrapper (F)


Scrapperen bruger en kæmpe mekanisk handske til at desarmere og tæske enhver der står i hendes vej. Hun sammensætter to slags kampteknikker, som fodrer hinanden med energi og dermed er i stand til at skabe uvirkelige mængder skade i sand kampsport stil.Martial Artist - Soulfist (F)


Soulfist er i stand til at trække deres livsenergier ud af kroppen og konverterer den til en energi kaldet Adamance, som de kan flette ind i deres kampteknikker og dermed heale dem selv og styrke deres angreb. De bruger samtidigt også en spirituel forbindelse til at fremmane enorme kræfter, som kan knuse deres fjender. Martial Artist - Wardancer (F)


Wardancer teleporterer sig hurtigt rundt på slagmarken og er i stand til at gemme energier i sig, som de kan frigive på uanende fjender. De er hurtige på fødderne og kan derfor overmande store mængder af fjender på én gang. Derudover kan de også hoppe gennem slagmarken og dermed slå ned på deres fjender fra en enorm afstand. Martial Artist - Striker (M)


Striker kan også angribe rigtig hurtigt og bruger blandt andet luftangreb til at ramme deres fjender, uden at de får en mulighed for at kæmpe tilbage. Derudover gør de også brug af elementarmagi, som de dermed kan brænde fjenderne af med. Warrior - Berserker (M)


Bersekere bruger deres enorme greatswords til brutalt at nedlægge deres bytte. Denne kriger kan gå bersærk midt i kampen og dermed opnå hurtighed og låse op for endnu kraftigere angreb. Warrior - Gunlancer (M)


Gunlancer bruger en lanse, som har en kanon/pistol sat på den og i deres anden hånd holder de et enormt skjold, som de kan bruge til at beskytte dem selv og deres allierede fra angreb, som ellers ville slå dem ihjel. De kan tage stor skade uden at falde til jorden og kan derudover også langsomt genere et skjold, som kan bruges til at beskytte dem selv og andre. Warrior - Paladin (M) 


Paladin er lysets kriger og kan derfor både bruge deres sværd til at kløve fjender ned, men også bruge lys magi til at stunne deres fjender. De er den ultimative sammenkobling mellem magi og kriger. Så hvis du gerne vil beskytte dine allierede og bruge magi til at destruere dine fjender, så er det her klassen for dig. Forvent mange flere opdateringer i fremtiden


Spillet har som sagt været ude i lang tid andre steder i verden og derfor er det heller ikke alt indhold, som vil være låst op til at starte med. Det betyder også, at vi kan forvente en masse spændende opdateringer løbende. 


For eksempel blev det meldt ud, at magiker klassen ville få Sorceress i stedet for Summoner, som det ellers først havde været antaget. Det vil også sige, at vi dermed allerede ved, at Summoner klassen nok skal komme på et senere tidspunkt - ligesom en lang række af andre spændende opdateringer.


Blandt andet har de nævnt, at klasser som ellers var låst bag køn vil blive udarbejdet senere, så der bliver større mulighed for at vælge præcis hvem du vil spille som, uden at skulle vælge en klasse fra, fordi den ikke passer til din æstetiske stil. Konklusion


Lost Ark kommer muligvis til at være et af de helt store spil i fremtiden - og derfor er det altid spændende at kunne være med fra starten af. Ligegyldigt om du vælger at blive en founder, som betaler for tidlig adgang, eller i stedet vælger at blive en free to play spiller hele vejen igennem, så er vi sikre på, at Lost Ark kommer til at være på de fleste gameres læber det næste lange stykke tid, hvis blot Amazon kan leve op til folks efterhånden høje forventninger.

Lost Ark - Video

Lost Ark - Screenshots

Screenshot af Lost ArkScreenshot af Lost Ark
Screenshot af Lost ArkScreenshot af Lost Ark

Muligheder for download af Lost Ark - Danske servere

Download Lost Ark her (gratis og kontrolleret for virus)

Detaljeret information om Lost Ark

 • Licens:
  Freeware
 • Størrelse:
  50000 MB
 • Version:
  1.0
 • Tilføjet:
  07/02-2022
 • Sidst opdateret:
  18/02-2022
 • Kritikers vurdering:
  100/100 points
 • Understøtter officielt OS:
  Windows
 • Producent:
  Amazon Games
5 0 6341 Lost Ark
0
Slutbruger Licensaftale (EULA)    |    Afinstallering
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR LOST ARK

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and AMAZON GAMES and its affiliates (“AMAZON GAMES”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by AMAZON GAMES or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by AMAZON GAMES, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “AMAZON GAMES Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE AMAZON GAMES SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE AMAZON GAMES SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the AMAZON GAMES Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, AMAZON GAMES hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, AMAZON GAMES hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by AMAZON GAMES, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or AMAZON GAMES's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. AMAZON GAMES retains all right, title and interest in and to the AMAZON GAMES Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The AMAZON GAMES Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the AMAZON GAMES Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from AMAZON GAMES. All rights not expressly granted to you herein are reserved by AMAZON GAMES.

2 THIRD PARTY SERVICES
AMAZON GAMES Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via AMAZON GAMES Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the AMAZON GAMES Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the AMAZON GAMES Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of AMAZON GAMES Services, without the express prior written consent of AMAZON GAMES or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the AMAZON GAMES Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the AMAZON GAMES Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the AMAZON GAMES Services or this EULA, use or install the AMAZON GAMES Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the AMAZON GAMES Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that AMAZON GAMES may offer you a separate site license agreement to make the AMAZON GAMES Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the AMAZON GAMES Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the AMAZON GAMES Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the AMAZON GAMES Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such AMAZON GAMES Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the AMAZON GAMES Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The AMAZON GAMES Services may include measures to control access to the AMAZON GAMES Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only AMAZON GAMES Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the AMAZON GAMES Services will not function properly.
The AMAZON GAMES Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the AMAZON GAMES Services, and to the extent that your contributions through use of the AMAZON GAMES Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant AMAZON GAMES an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to AMAZON GAMES's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the AMAZON GAMES Services and related goods and services under applicable law. This license grant to AMAZON GAMES, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The AMAZON GAMES Services may require an internet connection to access the AMAZON GAMES Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the AMAZON GAMES Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to AMAZON GAMES Services. By using the AMAZON GAMES Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the AMAZON GAMES Services or certain features of the AMAZON GAMES Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the AMAZON GAMES Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
AMAZON GAMES respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. AMAZON GAMES's privacy policy as amended from time to time is available at www.amazon-games.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. AMAZON GAMES’s Privacy Policy defines how, why and to which extent AMAZON GAMES collects and uses personal and non-personal information in relation to AMAZON GAMES's products and services. By installing, accessing or using the AMAZON GAMES Services you explicitly agree with the terms and conditions of AMAZON GAMES’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
AMAZON GAMES may license to you certain virtual goods to be used within AMAZON GAMES Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and AMAZON GAMES is not a party to the transaction.
AMAZON GAMES may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. AMAZON GAMES shall have no liability to you or any third party in the event that AMAZON GAMES exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT AMAZON GAMES IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
AMAZON GAMES warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, AMAZON GAMES agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by AMAZON GAMES. If the Software is no longer available, AMAZON GAMES retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by AMAZON GAMES and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the AMAZON GAMES address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE AMAZON GAMES SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. AMAZON GAMES, AMAZON GAMES’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. AMAZON GAMES, AMAZON GAMES’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE AMAZON GAMES SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE AMAZON GAMES SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE AMAZON GAMES SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER AMAZON GAMES SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE AMAZON GAMES SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY AMAZON GAMES, AMAZON GAMES’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL AMAZON GAMES, AMAZON GAMES’S AFFILIATES, AMAZON GAMES’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE AMAZON GAMES SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT AMAZON GAMES, AMAZON GAMES’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, AMAZON GAMES’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL AMAZON GAMES’S, AMAZON GAMES’S AFFILIATES’, AMAZON GAMES’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE AMAZON GAMES SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any AMAZON GAMES Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, AMAZON GAMES will be irreparably damaged, and therefore you agree that AMAZON GAMES shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or AMAZON GAMES means any legal entity that is directly or indirectly controlled by AMAZON GAMES for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold AMAZON GAMES, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the AMAZON GAMES Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. AMAZON GAMES reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on AMAZON GAMES’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the AMAZON GAMES Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at AMAZON GAMES's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST AMAZON GAMES ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@amazon-games.com.

Afinstallering af Lost Ark

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Lost Ark fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
 1. Åben kontrolpanelet i Windows
 2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
 3. Find Lost Ark, markér det og vælg “Afinstaller”
 4. Følg nu processen
Skulle Lost Ark være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.