Download MacKeeper (dansk) gratis herunder

Download en gratis prøveperiode af det fantastiske program MacKeeper her.

Der eksisterer en række alternativer til beskyttelse, oprydning, opdatering og optimering af ens computer. Men MacKeeper er det bedste, som vi har benyttet. Alle overstående ting er inkluderet i én pakke, som er MacKeeper. Ikke nok med det, så er det også en af de hurtigste og mest brugervenlige programmer vi har prøvet. Designet er fantastisk og let at finde rundt i. Derudover er det udviklet på dansk, så der er ingen sprogbarriere.


Oprydningen kan fjerne flere gigabyte af unødvendige filer på din harddisk. Det er en af de skarpest og mest dybdegående vi har set og benyttet. MacKeeper optimere også din Macs hastighed, samtidig med at opdatere alle dine programmer til nyeste udgave helt automatisk! Du skal heller ikke frygte tab af data, tyveri eller spyware. MacKeeper har en fantastisk sikkerhed og fanger alle trusler med det samme. Programmet er nemlig konstant opdateret, så alle de nyeste sikkerhedstrusler slipper ikke udenom.


MacKeeper er så perfekt udviklet som supplement til ens Mac computer, at det næsten burde være præinstalleret på dem.


Opdatering


Fornylig fik MacKeeper en større opdatering, som inkluderede en del nye funktioner, som bidrager til de tidligere velkendte funktioner.


For at sikre bedst mulige optimering, oprydning, opdatering og beskyttelse så har MacKeeper udviklet en skanning. Denne skanning gennemgå diverse problemstillinger, og løser dem løbende. Skannings muligheden er noget af de første, som du vil imødekomme, når du åbner programmet.Det er forskellige hvor lang tid at skanningen tager, og det er primært afhængigt af hvor proppet din Mac er. En unik funktion ved MacKeeper er dog, at man med fordel kan følge med i registrerede problemer undervejs.De registrerede problemer vil blive illustreret i form af et overskueligt tærtediagram, som ses ovenstående. Tærtediagrammet opdeler problemerne i de kategorier, som de hører under: Oprydning, optimering, beskyttelse og som noget nyt – privatliv som vi kommer nærmere i næste afsnit.


Der er rig mulighed for at klikke på de enkelte kategorier, og derved får et bredere overblik hvor problemerne er lokaliseret, samt mulighederne for at løse dem.Ovenstående ses et eksempel på oprydningsfanen, hvor kan med det samme kan trykke på fikseknappen, som dernæst sætter denne funktion i kø. Der er også et detaljeafsnit, som giver mere udvidet informationer om problemet. Som prikken over i’et, så er det også muligt at navigere gennem optimering, sikkerhed og privatliv fanenerne her.


Privatliv


Som tidligere nævnt, så har MacKeeper fornylig fået en større opdatering, som har givet os nye funktioner herunder privatlivs forbedringer.


Privatliv online bliver mere og mere aktuelt, og det er kommet større interesse samt fokus på dette område. Derfor er der rigtig mange, som søger software, som kan hjælpe med at ens privatliv forbliver privat. I og med at MacKeeper i forvejen har de mest essentielle funktioner til en funktionel Mac, så er det oplagt at udvikle privatlivs funktioner.


Med denne version af MacKeeper er det muligt at oprette private forbindelser, og derudover er der inkluderet Anti-Tracking, så uvedkommende ikke kan følge med i, hvad du fortager dig online. Det er ligeledes muligt at kryptere din Wi-Fi forbindelse, som skjuler dig fra mulige hackers.


Alt i alt resultere alle disse funktioner i en fremragende VPN-tjeneste, direkte indbygget i programmet. Det er logisk at tænke, at de mange ekstrafunktioner ville resultere i et program, som fylder mere end oprindeligt – eller måske endda sløve de eksisterende funktioner, men det er ikke tilfældet. Faktisk så fylder MacKeeper mindre end tidligere, og alle funktioner har fået væsentlige forbedringer i form af hastighed.


Sikkerhed


Foruden privatlivsbeskyttelse, så har MacKeeper også beskyttelse mod virus, spyware og anden truende malware. Under den tidligere nævnte skanningsproces gennemgår MacKeeper også din Mac for disse sikkerhedstrusler, og fjerner dem selvfølgelig. MacKeeper sørger dernæst fremadrettet for at beskytte din Mac for truende malware, og er lynhurtig til at opfange dem.


Overskueligt


Noget som vi altid har været aldeles imponeret over ved MacKeeper er uden tvivl overskueligheden. MacKeeper er utrolig let at navigere igennem, og man finder alle funktioner lige der, hvor man forventer dem.


Derudover, så er der hav af forskellige grafer og illustrationer, som viser hvordan din Macs helbred står til.Der benyttes bl.a. farver til at oprette et hurtigt overblik over fareområder på computeren, og de er velvalgte. Ved at holde musen over de forskellige områder, så kan man, ligesom det ses ovenstående, få et lidt bredere overblik over de mulige risikoer.MacKeeper har desuden også et fremragende design, som passer ind på alle Macs. Programmet benytter sig af velkendte Apple farver, og navigationsmulighederne minder rigtig meget om Apple software, hvilket kun er en fordel, da det giver en vis genkendelse, og man lærer derfor hurtigt programmet at kende.   


De velkendte funktioner


De velkendte funktioner er som sagt stadig en vigtig del af MacKeeper, og vores favorit funktion er optimering. Det er nemlig muligt at rense harddisken ved hjælp af en skanning og enkelte klik – eller find og fjern duplikater. Rensning af harddisk kan alene være med til at give din Mac end hurtigere opstart, men funktioner som hukommelsesoprydning og optimering kan ligeledes forbedre hastigheden på din Mac.


I bund og grund, hvis der er noget som sløver din Mac, så skal MacKeeper nok lokalisere det, og få det fikset uden at du behøver at gøre noget.


Konklusion


Det er ikke første gang at vi tester og anmelder MacKeeper, og vi bliver positivt overrasket hver eneste gang. Programmet er aldeles veludviklet, og de hyppige opdateringer sørger for, at programmet forholder sig relevant og opfanger nyeste trusler – samt bibeholder de bedste optimeringsmuligheder.


MacKeeper har en passion for Mac, og det mærkes tydeligt når man benytter programmet. Det er også muligt at kontakte supportlinjen direkte i programmet. Supportlinjen finder man i højre side, hvor man kan skrive til en professionel support, som altid er klar til at besvare diverse spørgsmål. Det er også muligt at ringe til supporten, hvis man foretrækker dette.


MacKeeper er en schweizerkniv inden for software, og hvis man benytter sig af Mac, så kan vi kun varmt anbefale dette program.

Køb MacKeeper (dansk) her Kun 100 kr

MacKeeper (dansk) - Screenshots

Screenshot af MacKeeper (dansk)Screenshot af MacKeeper (dansk)
Screenshot af MacKeeper (dansk)Screenshot af MacKeeper (dansk)

Muligheder for download af MacKeeper (dansk) - Danske servere

Download MacKeeper (dansk) her (gratis og kontrolleret for virus)

Detaljeret information om MacKeeper (dansk)

 • Licens:
  Trialware
 • Størrelse:
  4 MB
 • Version:
  4.5.8
 • Tilføjet:
  24/02-2013
 • Sidst opdateret:
  26/10-2018
 • Kritikers vurdering:
  100/100 points
 • Understøtter officielt OS:
  Mac OS
 • Producent:
  Mackeeper
5 0 4743 MacKeeper (dansk)
100
Slutbruger Licensaftale (EULA)    |    Afinstallering
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR MACKEEPER (DANSK)

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and MACKEEPER and its affiliates (“MACKEEPER”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by MACKEEPER or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by MACKEEPER, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “MACKEEPER Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE MACKEEPER SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE MACKEEPER SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the MACKEEPER Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, MACKEEPER hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, MACKEEPER hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by MACKEEPER, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or MACKEEPER's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. MACKEEPER retains all right, title and interest in and to the MACKEEPER Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The MACKEEPER Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the MACKEEPER Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from MACKEEPER. All rights not expressly granted to you herein are reserved by MACKEEPER.

2 THIRD PARTY SERVICES
MACKEEPER Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via MACKEEPER Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the MACKEEPER Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the MACKEEPER Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of MACKEEPER Services, without the express prior written consent of MACKEEPER or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the MACKEEPER Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the MACKEEPER Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the MACKEEPER Services or this EULA, use or install the MACKEEPER Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the MACKEEPER Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that MACKEEPER may offer you a separate site license agreement to make the MACKEEPER Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the MACKEEPER Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the MACKEEPER Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the MACKEEPER Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such MACKEEPER Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the MACKEEPER Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The MACKEEPER Services may include measures to control access to the MACKEEPER Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only MACKEEPER Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the MACKEEPER Services will not function properly.
The MACKEEPER Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the MACKEEPER Services, and to the extent that your contributions through use of the MACKEEPER Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant MACKEEPER an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to MACKEEPER's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the MACKEEPER Services and related goods and services under applicable law. This license grant to MACKEEPER, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The MACKEEPER Services may require an internet connection to access the MACKEEPER Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the MACKEEPER Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to MACKEEPER Services. By using the MACKEEPER Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the MACKEEPER Services or certain features of the MACKEEPER Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the MACKEEPER Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
MACKEEPER respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. MACKEEPER's privacy policy as amended from time to time is available at www.mackeeper.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. MACKEEPER’s Privacy Policy defines how, why and to which extent MACKEEPER collects and uses personal and non-personal information in relation to MACKEEPER's products and services. By installing, accessing or using the MACKEEPER Services you explicitly agree with the terms and conditions of MACKEEPER’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
MACKEEPER may license to you certain virtual goods to be used within MACKEEPER Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and MACKEEPER is not a party to the transaction.
MACKEEPER may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. MACKEEPER shall have no liability to you or any third party in the event that MACKEEPER exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT MACKEEPER IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
MACKEEPER warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, MACKEEPER agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by MACKEEPER. If the Software is no longer available, MACKEEPER retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by MACKEEPER and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the MACKEEPER address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE MACKEEPER SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. MACKEEPER, MACKEEPER’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. MACKEEPER, MACKEEPER’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE MACKEEPER SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE MACKEEPER SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE MACKEEPER SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER MACKEEPER SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE MACKEEPER SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY MACKEEPER, MACKEEPER’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL MACKEEPER, MACKEEPER’S AFFILIATES, MACKEEPER’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE MACKEEPER SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT MACKEEPER, MACKEEPER’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, MACKEEPER’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL MACKEEPER’S, MACKEEPER’S AFFILIATES’, MACKEEPER’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE MACKEEPER SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any MACKEEPER Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, MACKEEPER will be irreparably damaged, and therefore you agree that MACKEEPER shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or MACKEEPER means any legal entity that is directly or indirectly controlled by MACKEEPER for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold MACKEEPER, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the MACKEEPER Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. MACKEEPER reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on MACKEEPER’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the MACKEEPER Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at MACKEEPER's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST MACKEEPER ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@mackeeper.com.

Afinstallering af MacKeeper (dansk)

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere MacKeeper (dansk) fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
 1. Afslut MacKeeper (dansk)
 2. Åbn mappen “Programmer”
 3. Træk MacKeeper (dansk) til din papirkurv
 4. Bekræft sletning med din Mac’s adgangskode
 5. Vælg hvorfor du vælger at afinstallere og klik “Afinstaller”