Download Norton 360 with LifeLock Select gratis herunder

Download Norton 360 with LifeLock Select her

I dag bruger langt de fleste af os computere og igennem vores computere internettet. Selv i de mest underudviklede lande i denne verden er der millioner af mennesker, der på en eller anden måde har adgang til disse moderne goder. 


Internettet er blevet til et globalt netværk, der forbinder os alle mellem landegrænser, ideologi, udseende, alder, højde, vægt. Det ene øjeblik kan du være i kontakt med en fra Kenya, det næste er det en fra Sverige. Du behøver ikke engang rejse nogen steder. 


Men internettet har også ekspanderet sig til at være mere end et kommunikationsværktøj. Det er et sted, hvor vi lagrer menneskehedens samlede viden, en stor markedsplads, hvor du kan købe alt fra agurker til en Rolls Royce. Det er et sted, hvor vi føler os trygge ved at udføre mange af dagligdagens opgaver såsom at tjekke sin bank, udføre sit arbejde, dele sine drømme og ideer. Af disse grunde er internettet blevet en forlængelse af os, lidt som en ekstra arm, der gør vores liv lettere. Vi har en tillid til internettet, og derfor foregår store dele af vores liv der også. 


Derfor er det mere vigtigt end nogensinde før, man også sørger for at holde sig sikker på internettet. Ligesom i det virkelige liv kan man putte sig selv i ubehagelige situationer, hvis man ikke er forberedt. For at undgå dette benytter folk sig af antivirusprogrammer.


Software der er skabt til at beskytte dig mod ondsindede angreb fra skadelige filer, vira og malware, der vil stjæle din information, afpresse dig, stjæle din identitet eller i det mest brutale tilfælde ødelægge dine devices for good.


Der findes mange kandidater på markedet, der tjener disse formål. Men en af de bedste, med de fleste og mest effektive værktøjer, er Norton 360 with LifeLock Select. 


Benyt dig af Nortons sofistikerede antivirusskjolde


Når du installerer et program som Norton 360 with LifeLock Select, armerer du i princippet dig selv med en masse skjolde. Forestil dig en middelalderridder med ikke blot ét skjold, men måske fem! Beskyttet fra alle sider mod alle slags angreb. 


Norton 360 with LifeLock Select er ikke anderledes. Programmet er designet til at beskytte dig mod alle slags trusler, der kan luske sig ind på dit system fra internettet af, og tro mig, lige meget hvor opmærksom du er, så vil det ske på et tidspunkt. 


Disse trusler kommer i mange former. For eksempel den klassiske virus. En virus er en fil, der på en eller anden måde får sig sneget ind på dit system. Denne fil vil langsomt inficere andre filer, og udføre mistænksom aktivitet på dit system. En virus kan, ligesom den biologiske, også inficere andre computer. Den udfører typisk aktiviteter, der generer dig såsom at slette vigtige filer eller ændre på system settings, du ikke er interesseret i. 


Vira er de mest typiske trusler og som regel også dem, du støder mest på. Norton 360 with LifeLock Select er designet til at kunne fjerne disse i alle deres former. Udover at skjoldet beskytter dig, så kan du også foretage scanninger efter disse filer. Så går Norton 360 with LifeLock Select ind og kigger på samtlige filer på dit system, for at se, om noget er, som det ikke skal være. Dernæst bliver de skadelige filer sat i karantæne, og truslen vurderes. Så kan de fjernes og din computer er igen sund og rask. En anden type skadelig fil som Norton 360 with LifeLock Select kigger efter er Spyware, og det er nok den, du skal være mest på dupperne overfor. 


Spyware udfører, som navnet hentyder til, spionage på din computer. En spyware gør alt den kan for at opsnappe personlig information, som den kan bruge til ulovlige formål. Det kan være at stjæle dine bankinformationer, din sygesikring, adresse, e-mail, telefonnummer etc. Disse informationer er mange penge værd, og derfor er de attraktive at stjæle. 


Norton 360 with LifeLock Select gør mange ting for at bekæmpe spyware og for at holde dig og din identitet sikker. Spyware er heldigvis relativt lette for antivirusprogrammer at opsnappe, netop på grund af deres forudsigelige adfærdsmønstre. Med Norton 360 with LifeLock Select er du dermed sikret. 


Der findes udover disse to mange andre former for det, vi kalder malware (malicious software), men Norton 360 with LifeLock Select er top-tunet til at bekæmpe samtlige af dem, og udvikles hele tiden til, at kunne følge med udviklingen. 


Hold din internetforbindelse skjult for uvedkommende


I dag bliver der snakket meget om software, der kaldes for VPN, og det er med god grund. En VPN er i essensen camouflage, der beskytter og skjuler din internetforbindelse og IP-adresse.  


For eksempel er det let at se, hvis du besøger en hjemmeside, hvor din forbindelse kommer fra og hvem din internetudbyder er. Det betyder folk kan komme til at vide hvem du er, hvor du bor, og hvem du kender. Men med en VPN bliver din forbindelse sendt et andet sted hen, som regel et andet land. Du kan for eksempel maskere dig som en fra Argentina eller USA. Du kan derfor foretage dig aktiviteter på nettet, uden din forbindelse kan spores. 


Dette er blandt andet også smart, hvis du vil have adgang til en hjemmeside, som er blokeret af din internetudbyder, eller som ikke er tilgængelig i Danmark, fordi din forbindelse siger, du ikke er i Danmark med en VPN. Vil du gerne have den amerikanske (og betydeligt bedre) version af Netflix, så er det nu muligt. 


Denne feature er inkluderet i Norton 360 with LifeLock Select. 


Beskyt dit webcam


Vi har nok alle sammen hørt om folk, der er blevet udsat for en hacker, der har fået adgang til deres webcam. Hackeren har kunne se, hvad de har lavet, og måske også filmet dem til afpresning. 


Nogle frygter også at sikkerhedstjenester som FBI og PET gør brug af denne metode for at udspionere folk. 


Alt i alt er det ikke rart at vide, nogen potentielt kigger på dig igennem dit webcam og krænker dit privatliv. Derfor er det vigtig at sikre det. Typisk prøver folk at dække deres webcam med et plaster eller tape. Men det er i længden lidt træls i de situationer, hvor du for eksempel skal snakke over Skype med en ven, eller deltage i et video call i forhold til arbejde. 


Norton 360 with LifeLock Select tilbyder dig dog en stærk webcam protection, der blokerer udefrakommende adgang til dit webcam. Vil en hacker gerne stjæle adgang til dit webcam, så er det bare tough luck. Norton lader det ikke ske, og du kan vide dig tryg i det faktum, ingen kigger på dig, når de ikke har fået lov. 


Hvad er det helt præcis LifeLock tilføjer?


Symantec (producenten bag Norton) tilbyder mange forskellige versioner af Norton Anti Virus. Så det er klart, man spørger sig selv, hvad LifeLock Select egentligt gør anderledes. 


LifeLock direkte oversat betyder livslås, og det lyder måske mærkeligt, men det er underligt rammende selv på dansk. De sætter en lås på dit liv, dine informationer og identitet, så de ikke bare kan stjæles sådan uden lige. 


For eksempel holder Norton 360 with LifeLock Select øje med, hvad din identitet bruges til. Er dit kreditkort blevet brugt et sted, eller din sygesikring, uden det er dig, så får du det at vide, så du kan tage de nødvendige skridt for at begrænse skaden. 


Udover det følger der også en slags forsikring med. For eksempel hvis din bankkonto bliver hacket og dine penge stjålet, så giver Norton 360 with LifeLock Select dig op til $25.000 i personal expense compensation, så du kan komme på fode igen. Men der gives også helt op til $1 million i forhold til lawyers and experts, hvis du skal i retten for at få din identitet tilbage.


Norton 360 with LifeLock Select beskytter dig ikke blot mod malware. De beskytter også dig og hvem du er som person på en meget generøs måde. 


Mindre men brugbare funktioner i Norton 360 with LifeLock Select


Indtil videre har vi diskuteret de mest vigtige funktioner, du får med Norton 360 with LifeLock Select, så her kommer der to mindre vigtige, men stadig dejlige funktioner. 


Med Norton 360 with LifeLock Select får du f.eks. 100GB cloud storage. 


Her kan du sikkert og trygt lagre alle dine vigtigste filer, så du kan hente dem ned på din android (6.0 og lignende), Macs, smartphones, or tablets osv. Så er du også sikret, hvis din computer bryder sammen, for du har det vigtigste liggende i skyen. 


Derudover er der parental controls tilgængelige. Hvis dine børn har en computer, kan du som forælder have en interesse i at beskytte dem lidt ekstra. Det kan være at blokere sider, der tilbyder porno, gambling eller andre ting, de ikke er gamle nok til at lege med. 


Du kan desuden også sætte et tidsrum på computeren, hvor de må bruge den. F.eks. fra klokken 10 om morgenen til 20 om aftenen. Udenfor disse tidsrum kan computeren ikke benyttes uden en særlig kode, som du får. 


Hvorfor vælge LifeLock Select?


Ja, det er et godt spørgsmål. Det er altid helt op til dig, hvad du føler, du egentligt har brug for, når det gælder beskyttelse. 


Hvis du er typen, der ikke bruger din computer til meget, så er alle disse ting nok lidt i overkanten. Så er normal beskyttelse fra Norton nok mere dig. 


LifeLock Select er til dem, der udfører mange opgaver på en computer og internettet, der typisk kræver brugen af personlig og sensitiv information. Når sådan noget er på internettet, så er det vigtigt, det bliver beskyttet. Alle og enhver med lidt hjerne, kan sagtens stjæle dem, hvis de bare er frit tilgængelige. 


Er du typen, der bruger computeren mange timer om dagen, så er det svært at finde et argument for, hvorfor disse funktioner ikke er brugbare for dig. 


Abonnement i forhold til Norton 360 with LifeLock Select


Norton 360 with LifeLock Select er naturligvis ikke gratis med alle de funktioner og forsikringer, du bliver tilbudt. Du er derfor nødt til at tegne et abonnement for programmet, og det kan du gøre på to måder. 


Du kan enten betale månedligt eller årligt alt efter præference. 


Vælger du et årligt abonnement betaler du et engangsbeløb med det samme, og så er programmet tilgængeligt indtil næste år, hvor næste betaling der opkræves. Lige nu, hvis man ikke tager højde for potentielle tilbud, er den årlige pris $150 (cirka 1015 DKK).


Vil du hellere betale månedligt, så kommer prisen i mere overkommelige bider. Månedligt vil du betale $15 (cirka 101 DKK). 


Så hvilken form er bedst? Ja, det er jo op til dig. Men her fra redaktionen anbefaler vi, du prøver månedligt først. Så kan du teste programmet uden at binde dig et helt år. Hvis det er noget du kan lide, fortsætter du bare, hvis du ikke har brug for det, kan du opsige abonnement og nok få den første måneds penge tilbage igennem deres support. 


Norton 360 with LifeLock Select er din skytsengel


Norton 360 with LifeLock Select er uden tvivl et program egnet til dig, der går højt op i din sikkerhed på internettet og dine devices. Du er typen, der udfører mange vigtige opgaver på din PC, der kræver personlig information, som ikke skal slippe ud i verden. Information du gerne vil beskytte. 


Norton 360 with LifeLock Select holder alle hjørner sikret med alle slags angreb, og beskytter endda din identitet. Det er perfekt egnet til dig, der vil tilpasse sig den moderne tidsalder, nyde dens goder og beskyttes mod dens onder.


Nortons lækre og moderne design


Generelt for de mange forskellige versioner af Norton antivirus er designet, som kendetegnes ved dens lækre, moderne men simple udseende. 


Programmet er let at navigere rundt i. De fleste funktioner ligger grupperet i forskellige sektioner, såsom privatliv, skjoldbeskyttelse, utilities og mere. Du kan derfor altid hurtigt finde, hvad du har brug for. Programmet arbejder også uden din indblanding langt det meste af tiden, så du behøver sjældent at foretage dig noget. Norton 360 with LifeLock Select kører altid i baggrunden og foretager små scans, holder øje med aktivitet på dit system og lignende.


Der er også mulighed for at rette på forskellige settings i forhold til programmet. Du kan for eksempel opsætte et skema for dine scanninger. Det kan være den 1. hver måned klokken 10 skal der udføres en scanning, og så gør programmet det konsekvent. 


Du kan også ændre i mange andre småting, men det bør man kun gøre, hvis man virkelig ved, hvad man laver. Programmet er let at bruge, men teknologien er kompliceret at forstå. 


Alternativ software


Lyder Norton 360 with LifeLock Select ikke som noget for dig, eller har du prøvet programmet men ikke var tilfreds? Så har du nok lyst til at prøve noget helt andet. 


Her har vi opsamlet en række antivirusprogrammer, du kan give dig i kast med, for at se om de passer bedre til dig. 


Her kan Norton AntiVirus naturligvis anbefales. Programmet er et antivirusprogram i sin traditionelle forstand, og tilbyder dig beskyttelse mod et hav af forskellige typer af skadelige filer og software. Programmet eksisterer i en gratis version, og er derfor også ideelt til dig, der ikke har de store penge at smide rundt med. Norton AntiVirus kan downloades her.


Et andet forslag er Avira Free Antivirus. Avira Free Antivirus kommer med den traditionelle virusbeskyttelse, vi alle kender så godt til efterhånden. Udover det følger der også en passwordmanager (til lagring af dine kodeord), en VPN (som vi snakkede om tidligere), og en række optimeringsværktøjer med. De er naturligvis ikke de bedste, da de er gratis, men de er inkluderet og klar til brug ved installation. Så man får meget for ingen penge, kan man sige. Avira Free Antivirus kan downloades gratis her


Konklusion


Efter denne lange anmeldelse er der meget at tage til sig, og mange perspektiver er blevet vendt og drejet. 


Efter vores test af programmet kan vi ikke få hænderne ned, så meget kan der siges. Antivirusløsninger bliver vildere og vildere med årene, og lige i dette øjeblik er Norton 360 with LifeLock Select tinden på det store bjerg. 


De mange forskellige funktioner, der ikke blot beskytter din computer men også dig, er utroligt effektivt og tilføjer en særdeles tryghed i en hverdag, hvor man ikke altid kan vide sig sikker med, hvad der sker i forhold til sine personlige informationer. 


Vi vil varmt anbefale Norton 360 with LifeLock Select netop af denne grund.

Norton 360 with LifeLock Select - Screenshots

Screenshot af Norton 360 with LifeLock SelectScreenshot af Norton 360 with LifeLock Select
Screenshot af Norton 360 with LifeLock SelectScreenshot af Norton 360 with LifeLock Select

Muligheder for download af Norton 360 with LifeLock Select - Danske servere

Download Norton 360 with LifeLock Select her (gratis og kontrolleret for virus)

Detaljeret information om Norton 360 with LifeLock Select

 • Licens:
  Trialware
 • Størrelse:
  1800 MB
 • Version:
  1.19
 • Tilføjet:
  12/09-2019
 • Sidst opdateret:
  12/09-2019
 • Kritikers vurdering:
  100/100 points
 • Understøtter officielt OS:
  Windows, Mac, iOS, Android
 • Producent:
  Symantec
5 0 6192
0
Slutbruger Licensaftale (EULA)    |    Afinstallering
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR NORTON 360 WITH LIFELOCK SELECT

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and SYMANTEC and its affiliates (“SYMANTEC”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by SYMANTEC or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by SYMANTEC, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “SYMANTEC Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE SYMANTEC SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE SYMANTEC SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the SYMANTEC Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, SYMANTEC hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, SYMANTEC hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by SYMANTEC, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or SYMANTEC's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. SYMANTEC retains all right, title and interest in and to the SYMANTEC Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The SYMANTEC Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the SYMANTEC Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from SYMANTEC. All rights not expressly granted to you herein are reserved by SYMANTEC.

2 THIRD PARTY SERVICES
SYMANTEC Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via SYMANTEC Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the SYMANTEC Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the SYMANTEC Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of SYMANTEC Services, without the express prior written consent of SYMANTEC or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the SYMANTEC Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the SYMANTEC Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the SYMANTEC Services or this EULA, use or install the SYMANTEC Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the SYMANTEC Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that SYMANTEC may offer you a separate site license agreement to make the SYMANTEC Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the SYMANTEC Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the SYMANTEC Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the SYMANTEC Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such SYMANTEC Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the SYMANTEC Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The SYMANTEC Services may include measures to control access to the SYMANTEC Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only SYMANTEC Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the SYMANTEC Services will not function properly.
The SYMANTEC Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the SYMANTEC Services, and to the extent that your contributions through use of the SYMANTEC Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant SYMANTEC an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to SYMANTEC's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the SYMANTEC Services and related goods and services under applicable law. This license grant to SYMANTEC, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The SYMANTEC Services may require an internet connection to access the SYMANTEC Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the SYMANTEC Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to SYMANTEC Services. By using the SYMANTEC Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the SYMANTEC Services or certain features of the SYMANTEC Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the SYMANTEC Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
SYMANTEC respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. SYMANTEC's privacy policy as amended from time to time is available at www.symantec.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. SYMANTEC’s Privacy Policy defines how, why and to which extent SYMANTEC collects and uses personal and non-personal information in relation to SYMANTEC's products and services. By installing, accessing or using the SYMANTEC Services you explicitly agree with the terms and conditions of SYMANTEC’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
SYMANTEC may license to you certain virtual goods to be used within SYMANTEC Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and SYMANTEC is not a party to the transaction.
SYMANTEC may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. SYMANTEC shall have no liability to you or any third party in the event that SYMANTEC exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT SYMANTEC IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
SYMANTEC warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, SYMANTEC agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by SYMANTEC. If the Software is no longer available, SYMANTEC retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by SYMANTEC and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the SYMANTEC address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE SYMANTEC SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. SYMANTEC, SYMANTEC’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. SYMANTEC, SYMANTEC’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE SYMANTEC SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE SYMANTEC SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE SYMANTEC SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER SYMANTEC SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE SYMANTEC SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY SYMANTEC, SYMANTEC’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL SYMANTEC, SYMANTEC’S AFFILIATES, SYMANTEC’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE SYMANTEC SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT SYMANTEC, SYMANTEC’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, SYMANTEC’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL SYMANTEC’S, SYMANTEC’S AFFILIATES’, SYMANTEC’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE SYMANTEC SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any SYMANTEC Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, SYMANTEC will be irreparably damaged, and therefore you agree that SYMANTEC shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or SYMANTEC means any legal entity that is directly or indirectly controlled by SYMANTEC for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold SYMANTEC, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the SYMANTEC Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. SYMANTEC reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on SYMANTEC’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the SYMANTEC Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at SYMANTEC's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST SYMANTEC ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@symantec.com.

Afinstallering af Norton 360 with LifeLock Select

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Norton 360 with LifeLock Select fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
 1. Åben kontrolpanelet i Windows
 2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
 3. Find Norton 360 with LifeLock Select, markér det og vælg “Afinstaller”
 4. Følg nu processen
Skulle Norton 360 with LifeLock Select være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.