Download Partition Wizard Free gratis herunder

Download Partition Wizard Free helt gratis lige her

Partition Wizard er et program, som kan hjælpe dig med at opdele din harddisk, så det bliver sværere for malware at give dig virus, og derudover også giver dig større kontrol over hvordan din computer fungerer, og hvilke programmer og styresystemer, den kan køre. 


Programmet tilbyder en del fleksibilitet, da du altid kan gå ind og omkonfigurere dine partitioner, så de gør det, du skal bruge dem til. 


Programmets design kan godt virke lidt afskrækkende, da der er mange knapper fremme på skærmen, men i nedenstående sektion forklarer vi lidt om, hvordan du kan fjerne nogle af mulighederne fra skærmen, så designet bliver mere simpelt og også mere overskueligt. 


 


Tilføj eller fjern indstillinger i vinduet, som du vil / ikke vil bruge


Med denne free partition manager kan du også selv vælge præcis hvordan du vil have dit program-vindue til at se ud. Ved at tilgå banneret i toppen af vinduet og vælge ‘view’ og derefter ‘Legend Bar’, kan du fravælge visse elementer, hvilket kan gøre det nemmere for dig at se større dele af dine tekniske rapporter. 


Du kan blandt andet fjerne tool bar banneret, som er allerøverst i menuen og tilbyder forskellige programudvidelser, som for eksempel datagendannelse, disk benchmarking og disk space analyse. 


Du kan også fjerne handlings panelet, som er det store aflange panel i venstre side af vinduet, som giver dig hurtig adgang til visse funktioner, men som til gengæld også frarøver programmet en masse plads. MiniTool ShadowMaker Free hjælper dig gratis med at sikre dine filer


MiniTool, som er navnet på firmaet, der har skabt dette program, har også lavet et andet program, kaldet ShadowMaker. Dette program fungerer som en kopi-maskine, men digitalt - så i stedet for efterfølgende at printe en fil ud, scanner den alle dine filer på din computer og opbevarer dem i en samlet fil. 


På denne måde kan du så for eksempel vælge at lægge dem over på en flash drive af en art, som fungerer som en mobil harddisk, du kan tage med dig hvor end du går, og hvorpå du kan gemme vigtig information, såsom sikkerhedskopier af din primære harddisk. 


 


Forskellige versioner, du kan vælge imellem - både gratis og betalte


Den gratis version, som vi har testet her på siden, har faktisk haft en masse gode kvaliteter i sig og er et udmærket redskab til at lave forandringer i sin harddisk. 


Til gengæld bliver situationen lidt mere besværlig, hvis vi bevæger os over i de betalte funktioner, for der er mange at vælge imellem, og det kan være meget uoverskueligt at forsøge at se sig ud af hvilken version, man bør vælge. 


På deres hjemmeside har de lavet en oversigt over hvad de forskellige betalte versioner udbyder i forhold til hinanden, samt den gratis version, men selv efter denne forklaring virker det helt vildt besværligt at forstå hvordan tingene hænger sammen. 


Nogle af de betalte versioner tager udgangspunkt i et årligt abonnement system, så du ikke skal betale så meget på én gang, men i stedet skal betale for hvert år, du vælger at bruge systemet. 


Du kan også købe såkaldt ‘perpetual licences’, som er en licens, du altid vil kunne gøre brug af (deraf ordet perpetual, som betyder evig eller endeløs). Ændr løbende på størrelsen af dine partitioner, så du altid har kontrol over dit drev


Med MiniTool Partition Wizard kan du også ændre størrelsen på dine partitioner, samt hvilken lokation, du ønsker at lægge denne partition i. På denne måde er du ikke låst fast i de valg, du tager i, og uden for programmet; du kan altid tilpasse partitionerne så de passer til lige netop det, du skal bruge dem til i øjeblikket. 


Så hvis en af dine partitioner skal have et stort program installeret, kan det måske være nødvendigt at allokere noget plads fra dine andre opdelinger derover, og dermed behøver du ikke at bekymre dig over, hvorvidt du har nok plads eller ej. 


Bemærk, at programmet også selv gør opmærksom på, at det er en god idé at lave en sikkerhedskopi af din data, inden du begynder at flytte den rundt, eller at ændre størrelsen på din partition. 


 


Programmer, som kan hjælpe med at gøre din brug af Partition Wizard endnu bedre


Hvis du sidder og arbejder på at forbedre din computers ydelse, så har vi også nogle andre anbefalinger, du kan tage med dig. 


Det er altid vigtigt, at din computer er beskyttet, men især hvis du skal i gang med at ændre i computerens filer og generelle opsætning, som du gør med programmet her. 


Vi anbefaler, at du downloader Norton Antivirus, som vi har skrevet en artikel om på linket, og som fungerer super godt som digital beskyttelse, selv i den free edition. 


Antivirus programmer, såsom Norton beskytter både dine filer og hele dit styresystem, samtidigt med, at du heller ikke får stjålet din digitale (eller virkelige) identitet, hvis nogen skulle forsøge at få denne information ud af dig. Hvis du længe har haft problemer med, at dit system kører langsommere end hvad det plejer, så kan du også give dig i kast med et computer optimeringsprogram. Vi har blandt andet anmeldt programmet TweakNow RegCleaner, som fungerer som en digitaliseret støvsuger. 


Den går ind og fjerner gamle og ødelagte filer, som bare ligger og fylder, eller som gør din computer langsom, netop fordi de er i stykker, og computeren enten prøver at reparere dem, eller finde filernes originale destination. 


Designet er desuden brugervenligt og nemt at forstå, så du behøver ikke at være bange for at blive overvældet, hvis du vælger at downloade og installere dette program. 


 


Konklusion


Vi mener, at Minitools Parittion Wizard Free er et godt program at starte med, hvis du ikke er så kendt i partition verden - og samtidig er der også en masse andre indbyggede funktioner, som måske appellerer mere til folk som er velkendte i lignende programmers virke. Der er lidt af hvert til forskellige personer. 


De mange betalte versioner som findes, kan være svære at finde ud af, i forhold til hvad man bør vælge, hvilket er hvorfor vi ville anbefale at downloade den gratis version først, inden du går i gang med et evigt abonnement, som måske ikke er noget for dig alligevel.

Partition Wizard Free - Video

Partition Wizard Free - Screenshots

Screenshot af Partition Wizard FreeScreenshot af Partition Wizard Free
Screenshot af Partition Wizard FreeScreenshot af Partition Wizard Free

Muligheder for download af Partition Wizard Free - Danske servere

Download Partition Wizard Free her (gratis og kontrolleret for virus)

Detaljeret information om Partition Wizard Free

 • Licens:
  Trialware
 • Størrelse:
  176 MB
 • Version:
  12.5
 • Tilføjet:
  29/09-2021
 • Sidst opdateret:
  15/10-2021
 • Kritikers vurdering:
  100/100 points
 • Understøtter officielt OS:
  Windows
 • Producent:
  MiniTool
5 0 6304 Partition Wizard Free
0
Slutbruger Licensaftale (EULA)    |    Afinstallering

https://www.minitool.com/help-pw/eula.html

Afinstallering af Partition Wizard Free

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Partition Wizard Free fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
 1. Åben kontrolpanelet i Windows
 2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
 3. Find Partition Wizard Free, markér det og vælg “Afinstaller”
 4. Følg nu processen
Skulle Partition Wizard Free være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.