Download SpyHunter (Dansk) gratis herunder

Download antivirusprogrammet Spyhunter (dansk) gratis her

Antivirusprogrammer er lige så essentielle for din computer, som kaffe er for dig om morgenen. Antivirus og kaffen er nemlig de ting, der holder din computer og dig kørende optimalt igennem hver dag i ugen.


Antivirusprogrammet er det, der står mellem din computer og de trusler, der lurer ude på nettet. Disse trusler, kaldet for virus, spyware, ransomware, malware etc. søger på deres forskellige måder at skade dit system, stjæle dine private informationer, eller direkte at afpresse dig.For at kunne være tryg i sin hverdag, fri for irritation og bekymring, når man bruger sin computer, da er det vigtigt at anskaffe sig et antivirusprogram, der kan klare ærterne.


En optimal kandidat til denne vigtige position er anti virus og anti spyware og anti malware-programmet Spyhunter af producenten Enigma Software, der er et antivirusprogram dedikeret til at udradere trusler af en enhver art på dit system, og i fremtiden for at bekæmpe dem.


Scan dit system og ryd op i alle trusler


Et antivirusprograms ypperste funktion er dens evne til at scanne dit system og alle dine forskellige filer. Igennem sådan en scanning kan man risikere, programmet støder på skadelige filer som virus etc. Findes disse filer vil de med det samme blive fjernet, for på den måde at stabilisere dit system, så det kører uden fejl og risiko mod dig selv.


Spyhunter vil efter installation påbegynde den første scanning automatisk. Her går den hele dit system igennem, og findes der noget skadelige, vil det blive fjernet. Undervejs vil programmet “hvidliste” bestemte filer.Det betyder, disse filer på ingen måde er blevet dømt en trussel, og vil derfor ikke blive gennemgået så grundigt under næste scanning. Dette fører til at scanninger hen ad vejen kan blive hurtigere i takt med, Spyhunter lærer dit system at kende.


Programmet er også ideelt til at finde frem til malware på dit system. Malware er typisk programmer, man ved et uheld har installeret, eller som har sneget sig ind på dit system. Ret ofte kan disse programmer virke brugbare, og der er mange millioner, der har dem på deres computere i den gode tro, de er til for at hjælpe. I virkeligheden stjæler de din information, så den kan videresælges. Med “Malware/pc-scanning” funktionen kan du dog finde frem til disse programmer, og fjerne dem.


Hold styr på scanningsaktiviteter og udnyt de forskellige scanningsmuligheder


Spyhunter går meget op i, du som bruger nemt kan få et indblik i, hvad programmet rent faktisk laver. Dette sker blandt andet ved, Spyhunter opretter en database over de forskellige scanninger, du og programmet har udført. På den måde kan du altid se, hvor lang tid siden det var, du scannede sidst, og hvad scanningen fandt frem til. På den måde kan du planlægge et godt skema for scanninger.


Samtidig i karantænesektionen kan du se, hvilke filer, der er blevet anklaget for at være skadelige. I langt de fleste tilfælde har antivirusprogrammet ret, men nogle filer opfører sig bare mærkeligt af natur, uden egentligt at være skadelige.Hvis du er sikker på, en fil der er endt i karantæne, ikke er skadelig, så kan du selv flytte den ud og hvidliste den, så programmet ikke forstyrrer den mere.


Er du en ferm bruger af antivirusprogrammer, kan du nok få brug for at skræddersy din egen scanning, så den passer til dine specifikke behov på ethvert givent tidspunkt. Det kan du også få muligheden for. På den måde kan du fortælle Spyhunter, hvor den skal scanne henne, og hvor den ikke skal for eksempel. Det kan gøre en scanning hurtigere og effektiv.


Systemsikring, og de fordele, der følger med


Denne version af Spyhunter, vi tilbyder et download af her på siden, er den gratis version af Spyhunter 5. Det vil sige, du får alle de basiske og nødvendige funktioner med, og der er desværre nogle brugbare funktioner, der bliver efterladt. Dette er blandt andet systemsikringsfunktionerne, som man kan få adgang til, ved at abonnere på programmet.


Disse funktioner indbefatter blandt andet ubegrænset scanning af virus og Malware, ekstrafunktioner til beskyttelse mod disse, samt adgang til deres “help desk” service, der står klar 24/7 til at vejlede og hjælpe dig, skulle problemer opstå undervejs.


Disse funktioner er meget vigtige, hvis man vil have Spyhunter til at fungere optimalt, og derfor kan det kun anbefales, man abonnerer på programmet, hvis man har følt, prøveversionen var tilfredsstillende.


Der er en 30 dages returret på programmet, så man kan i teorien prøve den fulde version i en månede, og så returnere det, hvis man ikke var tilfreds.


Til dig der værdsætter et sikkert computersystem


Windows kommer i dag med dens egen indbyggede antivirusprogram kaldet Windows Defender. Det er et basisk antivirusprogram, der tilbyder minimal beskyttelse, men den tillader desværre også, bestemt software kan snige sig ind på din computer uden det store besvær.


Mange virus og andre skadelige filer sniger sig ind på dit system gennem pop up på hjemmesider for eksempel, og her viser Windows Defender sig ude af stand til at bekæmpe dem effektivt.


Så hvis du er typen, der bekymrer dig om ordentlig beskyttelse på dit system, så er Spyhunter et naturligt valg. For ved at beskytte din computer, beskytter du også indirekte dig selv.


Spyhunters konstante og effektive opdateringer


Noget af det unikke ved Spyhunter er dens reaktionstid på nye trusler. Så snart de opstår på ét system, bliver den kategoriseret, og sendt ud som en opdatering til alle andres software. På den måde dannes der et stort netværk mellem alle brugere af Spyhunter, der hver bidrager med at udvide den database af skadelige filer, der i sidste ende kan redde meget for din computer.


Samtidig er den super skarpe og behjælpelige customer support også sin vægt værd i guld. Der er ikke mange problemer, de kloge hoveder inde hos Enigma Software ikke kan løse.


Lækkert og simpelt design, der ikke vrider hjerner


Noget af det bedste ved Spyhunter, det er hvor nemt programmet er at bruge og navigere rundt i.


Alle funktioner er behjælpeligt forsynet med små deskriptioner af, hvad de forskellige funktioner gør. Derfor burde du ikke komme i tvivl om, hvordan de forskellige ting skal bruges. Kommer du alligevel i tvivl, er det fair nok. Så er det bare at skrive til deres help desk, hvis du har betalt for programmet.Samtidig er alle de forskellige funktioner delt op logisk i sektioner i toppen af programmet. På den måde kan man altid hurtigt finde det, man har brug for, for at løse sin computers problemer hurtigt og let.


Samtidig er det også rart at have en database/indeks, hvor man nemt og hurtigt kan danne sig et overblik over alle foretagede scanninger.


Med de blå og hvide farver dannes der en naturlig symbiose for vores hjernes farvecenter, der gør det nemt at lægge mærke til vigtige ting, programmet gerne vil highlighte. Det er et minimalistisk design, og det er derfor det virker så effektivt.


Alternativ software


Den største ulempe ved Spyhunter er dens begrænsede funktionalitet i gratisversionen. Med begrænsede scanninger og funktioner, vil programmet ikke være den faste allieret, man har brug for i ethvert øjeblik. Derfor er det oplagt at købe det. Men hvis man leder efter et gratis antivirusprogram, der omgår disse restriktioner, da kan Malwarebytes anbefales. Malwarebytes er et antivirusprogram, der specialiserer sig i at remove malware. Programmet har også vist sig effektivt i behandling af andre skadelige filer, og kan derfor også anbefales. Malwarebytes kan downloades gratis her.


Et andet solidt alternativ på denne front ville være Anti Explorator. Anti Explorator er endnu et antivirusprogram, der specialiserer sig i bekæmpelsen af Malware. Programmet kan dog naturligvis også bruges til at fjerne andre typer af skadelige filer, og er derfor et stærkt valg, hvis man leder efter noget, der både er gratis og effektivt. Anti Explorator kan desuden også fås i en dansk version, så man behøver ikke frygte en sprogbarriere. Anti Explorator kan downloades gratis lige her.


Et sidste alternativ skal dog også foreslås. Dette forslag kommer i form af antivirusprogrammet Spybot - Search and Destroy Free. Dette antivirusprogram er gratis og specialiserer sig i fjernelsen af spyware og ransomware - to meget farlige og ubehagelige skadelige filer, der stjæler dine informationer, og til tider tager dit system som gidsel mod store summer af penge. Er man særligt bekymret over for disse trusler, er programmet et godt valg. Spybot - Search and Destroy Free kan downloades ganske gratis her.


Konklusion


Til slut og sidst skal der siges nogle afsluttende ord om Spyhunter. Spyhunter er et fremragende program for dem, der gerne vil betale for deres antivirus. Med dens varierede og effektive funktioner får man et billigt og effektivt stykke software, der kan klare det meste. Betalingsvæggen er dog nådesløs, og derfor kvalificerer den sig ikke som et godt gratis antivirusprogram. Køber man det, kan det dog kun varmt anbefales herfra. Download Spyhunter, det skuffer ikke.

Køb SpyHunter (Dansk) her Kun 320 kr

SpyHunter (Dansk) - Screenshots

Screenshot af SpyHunter (Dansk)Screenshot af SpyHunter (Dansk)
Screenshot af SpyHunter (Dansk)Screenshot af SpyHunter (Dansk)

Muligheder for download af SpyHunter (Dansk) - Danske servere

Download SpyHunter (Dansk) her (gratis og kontrolleret for virus)

Detaljeret information om SpyHunter (Dansk)

 • Licens:
  Trialware
 • Størrelse:
  26 MB
 • Version:
  5
 • Tilføjet:
  29/10-2013
 • Sidst opdateret:
  08/10-2019
 • Kritikers vurdering:
  60/100 points
 • Understøtter officielt OS:
  Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 & 10
 • Producent:
  Enigma Software Group
3 0 5168 SpyHunter (Dansk)
320
Slutbruger Licensaftale (EULA)    |    Afinstallering
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR SPYHUNTER (DANSK)

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and ENIGMA SOFTWARE GROUP and its affiliates (“ENIGMA SOFTWARE GROUP”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by ENIGMA SOFTWARE GROUP or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by ENIGMA SOFTWARE GROUP, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “ENIGMA SOFTWARE GROUP Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE ENIGMA SOFTWARE GROUP SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE ENIGMA SOFTWARE GROUP SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the ENIGMA SOFTWARE GROUP Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, ENIGMA SOFTWARE GROUP hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, ENIGMA SOFTWARE GROUP hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by ENIGMA SOFTWARE GROUP, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or ENIGMA SOFTWARE GROUP's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. ENIGMA SOFTWARE GROUP retains all right, title and interest in and to the ENIGMA SOFTWARE GROUP Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The ENIGMA SOFTWARE GROUP Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the ENIGMA SOFTWARE GROUP Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from ENIGMA SOFTWARE GROUP. All rights not expressly granted to you herein are reserved by ENIGMA SOFTWARE GROUP.

2 THIRD PARTY SERVICES
ENIGMA SOFTWARE GROUP Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via ENIGMA SOFTWARE GROUP Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the ENIGMA SOFTWARE GROUP Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the ENIGMA SOFTWARE GROUP Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of ENIGMA SOFTWARE GROUP Services, without the express prior written consent of ENIGMA SOFTWARE GROUP or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the ENIGMA SOFTWARE GROUP Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the ENIGMA SOFTWARE GROUP Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the ENIGMA SOFTWARE GROUP Services or this EULA, use or install the ENIGMA SOFTWARE GROUP Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the ENIGMA SOFTWARE GROUP Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that ENIGMA SOFTWARE GROUP may offer you a separate site license agreement to make the ENIGMA SOFTWARE GROUP Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the ENIGMA SOFTWARE GROUP Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the ENIGMA SOFTWARE GROUP Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the ENIGMA SOFTWARE GROUP Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such ENIGMA SOFTWARE GROUP Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the ENIGMA SOFTWARE GROUP Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The ENIGMA SOFTWARE GROUP Services may include measures to control access to the ENIGMA SOFTWARE GROUP Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only ENIGMA SOFTWARE GROUP Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the ENIGMA SOFTWARE GROUP Services will not function properly.
The ENIGMA SOFTWARE GROUP Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the ENIGMA SOFTWARE GROUP Services, and to the extent that your contributions through use of the ENIGMA SOFTWARE GROUP Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant ENIGMA SOFTWARE GROUP an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to ENIGMA SOFTWARE GROUP's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the ENIGMA SOFTWARE GROUP Services and related goods and services under applicable law. This license grant to ENIGMA SOFTWARE GROUP, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The ENIGMA SOFTWARE GROUP Services may require an internet connection to access the ENIGMA SOFTWARE GROUP Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the ENIGMA SOFTWARE GROUP Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to ENIGMA SOFTWARE GROUP Services. By using the ENIGMA SOFTWARE GROUP Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the ENIGMA SOFTWARE GROUP Services or certain features of the ENIGMA SOFTWARE GROUP Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the ENIGMA SOFTWARE GROUP Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
ENIGMA SOFTWARE GROUP respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. ENIGMA SOFTWARE GROUP's privacy policy as amended from time to time is available at www.enigma-software-group.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. ENIGMA SOFTWARE GROUP’s Privacy Policy defines how, why and to which extent ENIGMA SOFTWARE GROUP collects and uses personal and non-personal information in relation to ENIGMA SOFTWARE GROUP's products and services. By installing, accessing or using the ENIGMA SOFTWARE GROUP Services you explicitly agree with the terms and conditions of ENIGMA SOFTWARE GROUP’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
ENIGMA SOFTWARE GROUP may license to you certain virtual goods to be used within ENIGMA SOFTWARE GROUP Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and ENIGMA SOFTWARE GROUP is not a party to the transaction.
ENIGMA SOFTWARE GROUP may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. ENIGMA SOFTWARE GROUP shall have no liability to you or any third party in the event that ENIGMA SOFTWARE GROUP exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT ENIGMA SOFTWARE GROUP IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
ENIGMA SOFTWARE GROUP warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, ENIGMA SOFTWARE GROUP agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by ENIGMA SOFTWARE GROUP. If the Software is no longer available, ENIGMA SOFTWARE GROUP retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by ENIGMA SOFTWARE GROUP and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the ENIGMA SOFTWARE GROUP address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE ENIGMA SOFTWARE GROUP SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. ENIGMA SOFTWARE GROUP, ENIGMA SOFTWARE GROUP’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. ENIGMA SOFTWARE GROUP, ENIGMA SOFTWARE GROUP’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE ENIGMA SOFTWARE GROUP SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE ENIGMA SOFTWARE GROUP SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE ENIGMA SOFTWARE GROUP SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER ENIGMA SOFTWARE GROUP SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE ENIGMA SOFTWARE GROUP SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY ENIGMA SOFTWARE GROUP, ENIGMA SOFTWARE GROUP’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL ENIGMA SOFTWARE GROUP, ENIGMA SOFTWARE GROUP’S AFFILIATES, ENIGMA SOFTWARE GROUP’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE ENIGMA SOFTWARE GROUP SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT ENIGMA SOFTWARE GROUP, ENIGMA SOFTWARE GROUP’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, ENIGMA SOFTWARE GROUP’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL ENIGMA SOFTWARE GROUP’S, ENIGMA SOFTWARE GROUP’S AFFILIATES’, ENIGMA SOFTWARE GROUP’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE ENIGMA SOFTWARE GROUP SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any ENIGMA SOFTWARE GROUP Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, ENIGMA SOFTWARE GROUP will be irreparably damaged, and therefore you agree that ENIGMA SOFTWARE GROUP shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or ENIGMA SOFTWARE GROUP means any legal entity that is directly or indirectly controlled by ENIGMA SOFTWARE GROUP for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold ENIGMA SOFTWARE GROUP, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the ENIGMA SOFTWARE GROUP Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. ENIGMA SOFTWARE GROUP reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on ENIGMA SOFTWARE GROUP’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the ENIGMA SOFTWARE GROUP Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at ENIGMA SOFTWARE GROUP's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST ENIGMA SOFTWARE GROUP ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@enigma-software-group.com.

Afinstallering af SpyHunter (Dansk)

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere SpyHunter (Dansk) fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
 1. Åben kontrolpanelet i Windows
 2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
 3. Find SpyHunter (Dansk), markér det og vælg “Afinstaller”
 4. Følg nu processen
Skulle SpyHunter (Dansk) være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.