Download The Witcher 3: Wild Hunt gratis herunder

Køb og download The Witcher 3 her.

RPG-spil har i disse dage overgået nærmest alle forventninger, man kunne have til genren. Igennem tiden er historierne og plottene blevet bedre, de forskellige mechanics er blevet tweaked og tunet til perfektion. Denne smukke kombination munder ud i superb indlevelse og nydelse af spillene. Et sådant eksempel på en Open World RPG-serie der har udviklet sig i denne retning gennem årene er Witcher serien. Med sin nyeste udgave, 3’eren, har spillet nået nye højder, og sat barren for fremtidens RPG-spil, der højst sandsynligt vil være svær at slå. 


Den hæsblæsende og medrivende historie


Witcher serien startede originalt ud som en bogserie af den polske forfatter Andrzej Sapkowski, og senere af spilfirmaet CD Projekt Red er serien blevet adapteret til spilverden, og om ikke så frygtelig længe kommer der også en tv-serie ud af den. Witcher 3: Wild Hunt gik endda hen og vandt game of the year i 2015.


Men hvad er det for en verden, vi træder ind? Hvad skal vi forvente? Witcher serien er kendt for at have en af de mest interessante verdener i fantasygenren (dark fantasy). Universet mixer klassisk dungeons and dragons tematik med den brutale tilværelse i middelalderen. Lidt a la Game of Thrones er det ikke bare hvem som helst, der har specielle kræfter eller kan udøve magi, og dem der kan må ofte indfinde sig i denne mørke og dunkle verden i kaos. 


Man spiller som Geralt of Rivia, en berømt Witcher kendt for sit mod, snilde og færdigheder. En Witcher er i princippet en monsterjæger/monster hunter, der dedikerer sit liv til at sælge sine tjenester til folk, der har problemer med farlige monstre, og som kan betale for det vel at mærke. Det specielle ved en Witcher er både deres opvækst og deres biologi. Witchers er som regel forældreløse børn, som Witcher ordenen tager ind. Derefter muteres de genetisk for at forbedre deres sanser og kampfærdigheder. For eksempel får de katteøjne, der gør de med synet kan observere ting, normale mennesker ikke kan.


Geralt of Rivia mærker en dag, et Ciri, en ung Witcher han har et far-datterforhold til, er i fare. Hun bliver jagtet af “The Wild Hunt”, en mystisk faktion af kraftfulde skabninger, hvis formål man ikke helt kan gennemskue i spillet begyndelse. 


Geralt begynder derfor at lede efter Ciri, da hun sporløst forsvandt for år tilbage. Mens Geralt følger i hendes fodspor får du, spilleren, lov til at opleve de mange interessante områder som Velen, Oxenfurt, White Orchard etc. Hvert område har sit eget individuelle præg, men tilfælles har de det, de alle indeholder spor til, hvor Ciri kan være, og en befolkning der lider på grund af krig, politisk splid og monstre. 


Spillets historie udvides gennem en lang række DLC’er, man kan købe som supplement til spillet. Disse inkluderer Blood and Wine, Hearts of Stone og mange flere. 


Witcher 3’s fantastiske gameplay


The Witcher 3 er et af de RPG-spil, der lader dig spille spillet næsten som du har lyst til. Typisk kendt for RPG-spil er progressionsystemet baseret på levels og skillpoints, du kan bruge til at ændre, hvordan du spiller, og hvad Geralt kan. 


Hvert level man avancerer, åbner op for et skillpoint, du kan placere i forskellige “træer”, der hver rører ved forskellige aspekter af spillet. En Witcher er for eksempel også en dygtig alkymist, og kan lave potions, der giver den gældende fordel i farlige situationer. Men for at kunne lave de bedste potions skal man også putte skillpoints i alchemy-træet. 


Er man mere typen, der godt kan lide at rende rundt med sine våben, og lave ekseptionel skade, så kan man gå ned igennem combat-træet, der tillader dig at lave specielle og effektive angrebskombinationer og som forbedrer dine normale angreb. 


Udover disse to er der en række andre træer, man kan smide sine point i, for at forbedre mere praktiske ting under spillets gang. 


En Witcher er også i stand til at udøve magi i en begrænset forstand gennem det, der kaldes for “signs” (tegn). Dem er der en række af, der gør combat nemmere og kan være uundværlige, når man kæmper mod et stærkt monster. Dem er der også et skill-tree til. 


For at opnå levels, og dermed også skillpoints, skal man drage ud i verden for at lave main quests og side quests. Main quests leder dig tættere på Ciri jo længere du kommer frem, og er en del af hovedhistorien, som man skal igennem for at færdiggøre spillet. Side quests er mere baseret på lokalområdets situation. For eksempel kan det være en grådkvalt kvinde, der ikke har set sin mand i flere dage. Så kan vælge at hjælpe med at finde ham, men typisk er der altid noget, der er gået grueligt galt. Igennem side quests kan man få armor, penge og andre nyttige ting til sine eventyr. Ud over main og side quests er deres også “Points of interest” på kortet, når man kigger rundt. Det er steder, der gemmer på skatte eller fjender, man kan slå ihjel for at få belønninger og lære mere om områdets historie og tilstand. 


Spillet for dig, der med glæde vil bruge uger på gennemførelse


Witcher 3 er et spil lidt i samme stil som The Elder Scrolls: Skyrim i forhold til den mængde tid, man kan bruge på spillet, før man har oplevet og set alt. Nogen vil endda mene, det er umuligt. Du kan snildt bruge 100 hours eller mere og kun være cirka halvvejs. 


Når man så har klaret hovedhistorien, er der selvfølgelig også alle DLC’erne man skal igennem. Der er et par dage ekstra. Og hvad så?


Fordi der er så mange måder at spille The Witcher 3 på (med de forskellige karakterkombinationer man kan lave og dialogvalg, der ændrer historien) er der stor replay-value. Det vil derfor ikke være mærkeligt, hvis du fik lyst til at spille det igen, bare for at se hvordan en Geralt med stærke magiske evner spiller i forhold til en ren kamptype. 


Har du meget fritid eller en god ferie, der skal brændes af, så er det her spillet for dig. 


Det unikke og mørke fantasiunivers


Det er nogle gange svært at adskille Witcher serien helt fra horror-genren. Spillet er på mange punkter designet til at være mørkt, skræmmende og alt, der følger med. Det er en god og stærk blanding mellem den traditionelle fantasy og den brutale middelalderlige realisme, der i et smukt sammenstød skaber denne mørke, deprimerede og håbløse verden.


En verden hvor intet godt gøres gratis, og hvor alle er plaget af et eller andet, der i sidste ende kunne koste dem livet. Selvfølgelig kan man spille en Witcher ud fra denne kyniske filosofi, men man kan også vælge at være en hvid ridder i skinnende rustning. Det hele handler om dialogvalg, og hvad man vil opnå i denne verden. 


Utrolig smuk grafik og lækker UI, der kun imponerer


The Witcher 3: Wild Hunt kan bryste sig af at være et af spilhistoriens smukkeste spil til dags dato, på trods af det allerede er over 4 år gammelt. Det er ikke noget at grine eller skule af. 


Spillets polske middelalderlige stil kommer smukt til live med den detaljerede grafik, der får en solopgang i Novigrad til at føles så ægte, sørgmodig men smuk på samme tid. Budgettet her er der ikke blevet sparet på i hvert fald. Lydmæssigt er hele verden fyldt med atmosfæreskabende lydeffekter, der kan få en by til at virke som en ægte by, eller en mørk skov som et sted, du nok ikke burde være. Musikken er også utroligt rammende, og hjælper virkelig med at bygge den helt perfekt stemning op. Derfor er du garanteret en rutschebane af følelser, hver gang du spiller. 


Spillets UI er desuden også utroligt gennemtænkt, og gør det nemt og overskueligt at holde styr på sin inventory, skillpoints, og character build. 


Kampsystemet er ydermere interessant, og opfordrer til at bruge forskellige kombinationer på din mus for at lave specielle angreb, der skader mere. Disse kan desuden også unlockes med skillpoints. 


Alternative spil


The Witcher 3 er, som navnet hentyder til, det tredje og sidste spil i spilserien The Witcher (trademark of CD Projekt Red). Derfor kan man med fordel prøve at spille de to andre i serien, for at forstå 100%, hvor man er i historien, når man begynder på 3’eren. Det er ikke utvetydigt nødvendigt, men det er en god idé. 


Spillene har ikke i høj grad aldret specielt godt, men de begge kan byde på interessante øjeblikke, og at få nydelse ud af dem er ikke svært. 


The Witcher 1 ser starten på Geralts eventyr, og kan downloades her


The Witcher 2: Assassins of Kings er begyndelsen på en forvirrende hændelse, hvor Geralt på mystisk vis var involveret i mordet på sin egen konge: Foltest. 


Konklusion


The Witcher 3: Wild Hunt er alt, hvad et actionpakket RPG skal og bør være (og så endda med lidt mere til). Det er svært at sige noget reelt dårligt om spillet, da alle aspekter er så velgennemtænkte og underholdende at udforske. Derfor er der ikke meget andet at gøre, end at anbefale det på det varmeste.

The Witcher 3: Wild Hunt - Screenshots

Screenshot af The Witcher 3: Wild HuntScreenshot af The Witcher 3: Wild Hunt
Screenshot af The Witcher 3: Wild HuntScreenshot af The Witcher 3: Wild Hunt

Muligheder for download af The Witcher 3: Wild Hunt - Danske servere

Download The Witcher 3: Wild Hunt her (gratis og kontrolleret for virus)

Detaljeret information om The Witcher 3: Wild Hunt

 • Licens:
  Shareware
 • Størrelse:
  41 MB
 • Tilføjet:
  28/06-2019
 • Sidst opdateret:
  10/04-2020
 • Kritikers vurdering:
  100/100 points
 • Understøtter officielt OS:
  Windows, PS4, XBOX
 • Producent:
  CD Projekt Red
5 0 6164 The Witcher 3: Wild Hunt
0
Slutbruger Licensaftale (EULA)    |    Afinstallering
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR THE WITCHER 3: WILD HUNT

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and CD PROJEKT RED and its affiliates (“CD PROJEKT RED”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by CD PROJEKT RED or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by CD PROJEKT RED, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “CD PROJEKT RED Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE CD PROJEKT RED SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE CD PROJEKT RED SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the CD PROJEKT RED Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, CD PROJEKT RED hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, CD PROJEKT RED hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by CD PROJEKT RED, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or CD PROJEKT RED's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. CD PROJEKT RED retains all right, title and interest in and to the CD PROJEKT RED Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The CD PROJEKT RED Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the CD PROJEKT RED Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from CD PROJEKT RED. All rights not expressly granted to you herein are reserved by CD PROJEKT RED.

2 THIRD PARTY SERVICES
CD PROJEKT RED Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via CD PROJEKT RED Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the CD PROJEKT RED Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the CD PROJEKT RED Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of CD PROJEKT RED Services, without the express prior written consent of CD PROJEKT RED or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the CD PROJEKT RED Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the CD PROJEKT RED Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the CD PROJEKT RED Services or this EULA, use or install the CD PROJEKT RED Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the CD PROJEKT RED Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that CD PROJEKT RED may offer you a separate site license agreement to make the CD PROJEKT RED Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the CD PROJEKT RED Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the CD PROJEKT RED Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the CD PROJEKT RED Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such CD PROJEKT RED Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the CD PROJEKT RED Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The CD PROJEKT RED Services may include measures to control access to the CD PROJEKT RED Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only CD PROJEKT RED Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the CD PROJEKT RED Services will not function properly.
The CD PROJEKT RED Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the CD PROJEKT RED Services, and to the extent that your contributions through use of the CD PROJEKT RED Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant CD PROJEKT RED an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to CD PROJEKT RED's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the CD PROJEKT RED Services and related goods and services under applicable law. This license grant to CD PROJEKT RED, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The CD PROJEKT RED Services may require an internet connection to access the CD PROJEKT RED Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the CD PROJEKT RED Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to CD PROJEKT RED Services. By using the CD PROJEKT RED Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the CD PROJEKT RED Services or certain features of the CD PROJEKT RED Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the CD PROJEKT RED Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
CD PROJEKT RED respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. CD PROJEKT RED's privacy policy as amended from time to time is available at www.cd-projekt-red.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. CD PROJEKT RED’s Privacy Policy defines how, why and to which extent CD PROJEKT RED collects and uses personal and non-personal information in relation to CD PROJEKT RED's products and services. By installing, accessing or using the CD PROJEKT RED Services you explicitly agree with the terms and conditions of CD PROJEKT RED’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
CD PROJEKT RED may license to you certain virtual goods to be used within CD PROJEKT RED Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and CD PROJEKT RED is not a party to the transaction.
CD PROJEKT RED may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. CD PROJEKT RED shall have no liability to you or any third party in the event that CD PROJEKT RED exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT CD PROJEKT RED IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
CD PROJEKT RED warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, CD PROJEKT RED agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by CD PROJEKT RED. If the Software is no longer available, CD PROJEKT RED retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by CD PROJEKT RED and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the CD PROJEKT RED address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE CD PROJEKT RED SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. CD PROJEKT RED, CD PROJEKT RED’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. CD PROJEKT RED, CD PROJEKT RED’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE CD PROJEKT RED SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE CD PROJEKT RED SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE CD PROJEKT RED SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER CD PROJEKT RED SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE CD PROJEKT RED SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY CD PROJEKT RED, CD PROJEKT RED’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL CD PROJEKT RED, CD PROJEKT RED’S AFFILIATES, CD PROJEKT RED’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE CD PROJEKT RED SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT CD PROJEKT RED, CD PROJEKT RED’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, CD PROJEKT RED’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL CD PROJEKT RED’S, CD PROJEKT RED’S AFFILIATES’, CD PROJEKT RED’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE CD PROJEKT RED SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any CD PROJEKT RED Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, CD PROJEKT RED will be irreparably damaged, and therefore you agree that CD PROJEKT RED shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or CD PROJEKT RED means any legal entity that is directly or indirectly controlled by CD PROJEKT RED for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold CD PROJEKT RED, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the CD PROJEKT RED Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. CD PROJEKT RED reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on CD PROJEKT RED’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the CD PROJEKT RED Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at CD PROJEKT RED's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST CD PROJEKT RED ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@cd-projekt-red.com.

Afinstallering af The Witcher 3: Wild Hunt

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere The Witcher 3: Wild Hunt fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
 1. Åben kontrolpanelet i Windows
 2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
 3. Find The Witcher 3: Wild Hunt, markér det og vælg “Afinstaller”
 4. Følg nu processen
Skulle The Witcher 3: Wild Hunt være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.