Download WordPress gratis herunder

Download website designeren WordPress (dansk) gratis her

Står du og vil tilbyde din forretnings produkter/ydelser på internettet? Eller måske har du meget på hjerte om et givent emne, og vil gerne starte en blog? Internettet er et fantastisk sted at dele sine ideer og reklamere for sin business, men det kræver, man har en platform, hvor ens stemme kan blive hørt. En sådan platform er typisk en hjemmeside, der med farvefulde billeder og catchy overskrifter fanger blikket af folk, man gerne vil nå ud til. Men en hjemmeside bygger desværre ikke sig selv. En klassisk måde at få en hjemmeside stablet på benene er ved, man betaler en tredjepart for at lave den til dig. Denne proces er dog lang og kostbar, og det er ikke garanteret, du får en hjemmeside, du er tilfreds med i første hug. Derfor kan man nu på simpleste vis lave sine egne hjemmesider med en ydelse som WordPress. 


Specialisér din hjemmeside til det helt korrekte formål


WordPress er et open source-program, der tillader alle og enhver at skabe deres egne hjemmesider, mens de sidder trygt hjemme i stuen med en kop kaffe. WordPress er utroligt brugervenligt, og er designet til man på letteste vis kan få en anstændig hjemmeside op at køre uden de store færdigheder vedrørende teknisk website building. 


WordPress giver dig et stort theme directory, hvor du blot med få klik kan vælge en template til din hjemmeside, som passer til dit formål. Er det en restaurant, du ejer eller er det et advokatfirma? En hjemmeside til disse to respektable forretninger kræver vidt forskellige layouts og tabs, og det sætter WordPress dig hurtigt i gang med. Når man begynder på sin første hjemmeside, bliver du stillet en række spørgsmål såsom, hvilken forretning det er, du styrer. Dernæst findes der automatisk en relevant template (som kan skiftes senere), og så kan du hurtigt tilføje dine vigtige overskrifter, billeder af dine produkter etc. 


Det man dog skal være opmærksom på, det er at en hjemmeside skal have et domæne. Et domæne er det link, man klikker på for at komme til selve hjemmesiden. WordPress tilbyder at lave et for dig, som passer til din forretnings navn. Det koster dog et mindre beløb årligt at vedligeholde domænet, og her er der mange forskellige planer, man kan vælge imellem, der hver giver dig forskellige bonusser. 


Slå dig løs med avancerede plugins


WordPress er skabt til dig, der gerne vil lave en hjemmeside uden de store tekniske krav. Men hvis man er mere avanceret, og har noget erfaring med website building, så kan det være en fordel at gøre brug af WordPress Plugins. Et plugin er en udvidelse af WordPress, som andre brugere selv har lavet. Det er nemlig muligt, da programmet er open source, og alle kan derfor lave ændringer, som de synes. Plugins tillader dig at gøre en masse forskellige smarte ting, såsom at danne statistikker over besøgende brugere, tilføje betalingsmetoder til din hjemmeside, eller meget simpelt give dig flere muligheder i forhold til at designe det udseendemæssige aspekt af din hjemmeside.


Disse plugins er gratis, og kræver blot du sætter dig ind i, hvad de gør, og hvordan du bruger dem. På den måde kan du yderligere specialisere din hjemmeside til dine specifikke formål og ønsker. 


Begynd helt gratis på din bloggingkarriere


Som nævnt for et par afsnit tilbage, så koster et website domain penge at vedligeholde årligt. Men at starte en blog med WordPress koster ikke en krone igennem deres hosting. Blogs er fantastiske måder at dyrke sine passioner og interesser med andre mennesker, der også deler dem. 


Elsker du bare vin, og synes du selv, du har smag for, hvad der er godt og skidt til prisen? Så kan du passende gå ind og lave en blog med det tema, og lave et opslag hver gang, der har smagt på noget interessant. Nogle af de største og mest populære blogs derude har at gøre med musik. Det er det perfekte medie til at skinne lys på upcoming bands og andre musikrelaterede aspekter, nu hvor blade og magasiner ikke længere er i så høj kurs takket være internettet. 


For at komme i gang med din blog, skal du besøge Wordpress.org i stedet for .com. Det er nemlig to forskellige services, som WordPress udbyder. WordPress.com er for både hjemmesider og blogs, men det kræver betaling at få sit domæne her. Det skyldes en lang række ekstra features, man får med. Wordpress.org er eksklusivt til blogs og koster ikke en krone at begynde med.


Så hvis du udelukkende vil lave en gratis blog, så følg download linket her på siden i bunden. Hvis du vil lave hjemmesider eller betalte blogs kan du klikke på linket til producenten i bunden. 


Løft dit firmas indtægter


Handel på internettet vokser eksponentielt for hvert år der går, og i takt med at internethandlen vokser, så oplever retailhandlen en nedtur. Det er fordi, det er meget nemmere at købe ting på nettet, for det kræver ikke andet end den handlende person, der sidder komfortabelt i sin lænestol med en computer eller tablet, og så trykker man bare “køb”. 


Derfor er det vigtigt, man som virksomhed får en tilstedeværelse på internettet, så man kan fange den store gruppe af handlende mennesker, der har etableret sig selv derinde. Har du WordPress ved hånden kan du bryde ind på denne del af markedet med en smart og moderne hjemmeside, der spiller til din fordel hele vejen. Med minimale økonomiske investeringer for ikke at nævne minimale tidsinvesteringer er denne løsning helt klart cost effective. 


Et design der sætter brugervenligheden i fokus


Det er et emne, denne anmeldelse har rørt ved et par gange, netop brugervenlighed. Det er WordPress’ helt klart største fordel, når det gælder konkurrenterne. Men der er her to versioner, vi bliver nødt til at diskutere: Wordpress.com og Wordpress.org. 


WordPress.com er et internetbaseret værktøj. Det vil sige, du udfører al arbejdet gennem browseren, med de smarte værktøjer, WordPress stiller dig til rådighed. Når du begynder på din første hjemmeside, sættes du hurtigt i gang med at definere, hvad din virksomhed/blog hedder, og hvad dit domæne skal være. Når det så er betalt, bliver du introduceret til et smart værktøjsbord, der tillader dig at redigere i tekst, billeder layout, lige hvad du har brug. Når du er færdig med ændringerne, trykker du blot “Publish”, og så bliver det automatisk registreret på din aktuelle hjemmeside og ændret. Det er derfor generelt meget nemt at bruge denne form for WordPress, da det ikke kræver de helt store færdigheder andet end din egen kreativitet. Det samme kan man ikke helt sige om Wordpress.org. 


Wordpress.org er som sagt gratis, og det betyder også, du ikke har de helt samme sofistikerede værktøjer ved hånden som Wordpress.com. Wordpress.org er ikke browserbaseret, men er et program, du henter fra hjemmesiden. For at skabe din blog med programmet, kræver det, du har en indsigt i, hvordan man koder en hjemmeside på et basalt niveau. Det er heldigvis ikke det sværeste at lære, og der findes et utal af guides på nettet specifikt dedikeret til at arbejde med WordPress. 


Så du skal være obs. på, at hvis du ikke vil betale for ydelsen, så kommer dine egne evner langt mere i spil. Men det behøver ikke være en dårlig ting, det er en udmærket evne at have. 


Supplerende software


Når man styrer en virksomhed, og har en tilstedeværelse på internettet, kan det være en rigtig god idé at sende mails og nyhedsbreve ud til sine brugere. Men det er en lang proces, hvis man manuelt skal sende dem alle afsted. 


Derfor kan man med fordel bruge et program som eNewsletter Manager. Dette program opretter en liste over de e-mails, der har sagt ja til at modtage information fra din virksomhed, og kan sættes til at sende denne information ud på de ønskede tidspunkter helt automatisk. eNewsletter Manager kan downloades gratis her.


Konklusion


WordPress er en essentiel ydelse for dig, der står og mangler et sted at skabe en hjemmeside eller en blog. Med en betalt og gratis ydelse, er der muligheder for folk i alle prisklasser at skabe lige præcis den, hjemmeside, de vil have, uden de helt store færdigheder i website building. Med et lækkert og brugervenligt design, kan man opnå smukke resultater på kort tid. Derfor kan det kun anbefales.

WordPress - Screenshots

Screenshot af WordPressScreenshot af WordPress
Screenshot af WordPressScreenshot af WordPress

Muligheder for download af WordPress - Danske servere

Download WordPress her (gratis og kontrolleret for virus)

Detaljeret information om WordPress

 • Licens:
  Freeware
 • Version:
  6.1.1
 • Tilføjet:
  25/11-2008
 • Sidst opdateret:
  10/03-2023
 • Kritikers vurdering:
  100/100 points
 • Understøtter officielt OS:
  Windows, Mac & Linux
 • Producent:
  WordPress
5 0 2809 WordPress
0
Slutbruger Licensaftale (EULA)    |    Afinstallering
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR WORDPRESS

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and WORDPRESS and its affiliates (“WORDPRESS”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by WORDPRESS or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by WORDPRESS, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “WORDPRESS Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE WORDPRESS SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE WORDPRESS SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the WORDPRESS Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, WORDPRESS hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, WORDPRESS hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by WORDPRESS, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or WORDPRESS's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. WORDPRESS retains all right, title and interest in and to the WORDPRESS Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The WORDPRESS Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the WORDPRESS Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from WORDPRESS. All rights not expressly granted to you herein are reserved by WORDPRESS.

2 THIRD PARTY SERVICES
WORDPRESS Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via WORDPRESS Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the WORDPRESS Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the WORDPRESS Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of WORDPRESS Services, without the express prior written consent of WORDPRESS or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the WORDPRESS Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the WORDPRESS Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the WORDPRESS Services or this EULA, use or install the WORDPRESS Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the WORDPRESS Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that WORDPRESS may offer you a separate site license agreement to make the WORDPRESS Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the WORDPRESS Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the WORDPRESS Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the WORDPRESS Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such WORDPRESS Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the WORDPRESS Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The WORDPRESS Services may include measures to control access to the WORDPRESS Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only WORDPRESS Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the WORDPRESS Services will not function properly.
The WORDPRESS Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the WORDPRESS Services, and to the extent that your contributions through use of the WORDPRESS Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant WORDPRESS an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to WORDPRESS's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the WORDPRESS Services and related goods and services under applicable law. This license grant to WORDPRESS, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The WORDPRESS Services may require an internet connection to access the WORDPRESS Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the WORDPRESS Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to WORDPRESS Services. By using the WORDPRESS Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the WORDPRESS Services or certain features of the WORDPRESS Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the WORDPRESS Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
WORDPRESS respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. WORDPRESS's privacy policy as amended from time to time is available at www.wordpress.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. WORDPRESS’s Privacy Policy defines how, why and to which extent WORDPRESS collects and uses personal and non-personal information in relation to WORDPRESS's products and services. By installing, accessing or using the WORDPRESS Services you explicitly agree with the terms and conditions of WORDPRESS’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
WORDPRESS may license to you certain virtual goods to be used within WORDPRESS Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and WORDPRESS is not a party to the transaction.
WORDPRESS may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. WORDPRESS shall have no liability to you or any third party in the event that WORDPRESS exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT WORDPRESS IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
WORDPRESS warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, WORDPRESS agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by WORDPRESS. If the Software is no longer available, WORDPRESS retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by WORDPRESS and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the WORDPRESS address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE WORDPRESS SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. WORDPRESS, WORDPRESS’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. WORDPRESS, WORDPRESS’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE WORDPRESS SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE WORDPRESS SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE WORDPRESS SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER WORDPRESS SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE WORDPRESS SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY WORDPRESS, WORDPRESS’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL WORDPRESS, WORDPRESS’S AFFILIATES, WORDPRESS’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE WORDPRESS SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT WORDPRESS, WORDPRESS’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, WORDPRESS’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL WORDPRESS’S, WORDPRESS’S AFFILIATES’, WORDPRESS’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE WORDPRESS SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any WORDPRESS Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, WORDPRESS will be irreparably damaged, and therefore you agree that WORDPRESS shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or WORDPRESS means any legal entity that is directly or indirectly controlled by WORDPRESS for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold WORDPRESS, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the WORDPRESS Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. WORDPRESS reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on WORDPRESS’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the WORDPRESS Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at WORDPRESS's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST WORDPRESS ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@wordpress.com.

Afinstallering af WordPress

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere WordPress fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
 1. Åben kontrolpanelet i Windows
 2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
 3. Find WordPress, markér det og vælg “Afinstaller”
 4. Følg nu processen
Skulle WordPress være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.