AntiVir Personal Edition 7

Antivir har længe været et af de mest populære downloads på Download Central.dk. Derfor var det også med stor spænding vi testede den nye version 7 for ændringer. Havde H+BEDV Datentechnik, som er producenten, mon forværret den gratis version, for at få flere købere til premium versionen?
Men stor glæde, og en smule overraskelse, kunne vi se at H+BEDV Datentechnik faktisk havde valgt at gøre Antivir endnu bedre, for de ikke betalende kunder. Og dette er et sjældent syn nu om dage skal det siges.
I forvejen har Antivir altid været effektiv mht. at finde og fjerne virus, men layoutet har ikke været så spændende og så har man skulle opdatere manuelt, hver gang det var nødvendigt, som det er flere gange ugentligt, når der er tale om et antivirus-program.
I version 7 har H+BEDV Datentechnik gjort layoutet pænt, programmet endnu mere brugervenlig og sidst, men ikke mindst, er der nu automatisk opdatering med i den gratis version af programmet!
Alt dette har også gjort det muligt for os på Download Central.dk at give AntiVir topkarakteren på fem stjerner, som faktisk gør det til det antivirus-program vi anbefaler frem for alle andre.
Så har du endnu ikke noget antivirus-program, endnu ikke opdateret til version 7, af frygt for foringelser, eller har du et dyrt kommecielt antivirus-program, som du ikke er glad for, så skulle du prøve AntiVir Personal Edition 7.
Se hele antivirus-sektionen: Antivirus.