Diablo 4 introducerer deres nyeste class: Necromancer

Blizzard har lige offentliggjort deres kvartale opdatering, hvor de fortæller om de nye ting, der kommer til den nyeste installation i Diablo verden. Og det var heller ikke en lille opdatering, de valgte at komme med denne gang. De har nemlig annonceret deres nyeste class, som efterhånden er en gammel kending i spillet. Vi byder i denne artikel officielt velkommen til Necromancer klassen, som tillægger sig de fire andre klasser, som allerede er blevet offentliggjort - Barbarian, Druid, Rogue og Sorcerer. 


Ovenpå skuffelsen som var Blizzards forsøg på at få Diablo spillene ind på det mobile marked, er der nu (måske) endelig håb for fans af franchiset. Vælg mellem fire forskellige måder at spille på, når du når max level


Necromancers giver spilleren mulighed for at vælge imellem fire playstyles, som følger det mørke nekromantiske tema og samtidig gør spiloplevelsen ganske unik, afhængigt af hvad du mest er til. De fire playstyles er de følgende:


 


Knogle


Nekromantikeren kan hive knoglestykker ud af lig på jorden, som de derefter kan kyle mod deres fjender. Diablo holdet har kigget tilbage på tidligere varianter af klassen, for at finde ikoniske evner, som de kan re-implementere i dette moderne univers. Det vil derfor sikkert glæde mange spillere at høre, at Bone Spirit og Bone Prison begge to er tilbage i Diablo 4. Bone Prison er blevet opdateret til at være cirkulær i stedet for lineær, hvilket kan skabe nogle meget interessante spilelementer, hvis du timer dine abilities rigtigt. Bone Spirit tager al din optjente energi og bruger den i et enormt angreb, som eksploderer og rammer alle fjender i et område til stor skade. Knogle nekromantikere er særligt stærke, fordi de er i stand til at kommandere og styre slagets gang, ved bogstaveligt talt at begrænse fjendernes bevægelse og ved at lave kolossal skade. 


 


Mørke


Mørkets Nekromantikere får deres kræfter fra de mørke dele verdens magier. Mørke magi er oftest DoT (damage over time, eller skade over tid), hvilket gør, at du bliver nødt til at opbygge noget armor og health, for at kunne holde længere end dine fjender. Til gengæld indeholder mange af mørke forbandelserne CC effekter (crowd control), som hjælper dig med at sløve eller stoppe fjenderne, inden de når dig, mens du smider om dig med de fæle forbandelser. Indtil videre har vi set Decompose og Blight som to af hovedevnerne under denne playstyle. Decompose hjælper dig passivt med at få skeletter frem på slagmarken, som kæmper for dig, mens Blight er en lille kugle af energi, som du slynger hen over fjenderne, mens forbandelsen efterlader området bag den vanhelliget og giftigt. Blod


Nekromantikere, som bruger blod magi minder mest af alt om vampyrer. De trækker fjenders blod og livsessens til sig, og gør dermed deres fjender langsomt svagere, mens de selv bliver stærkere. Blod nekromantikere er derfor også ofte gode til at holde sig selv i live, så længe der er masser af fjender at ‘sunde sig’ på. Diablo holdet har frigivet to evner, som de fleste blod magikere vil sætte pris på; Blood Surge og Blood Mist. Blood Surge stjæler en smule blod fra omkringværende fjender, som derefter rammer området omkring nekromantikeren i en eksplosion af blod magi - jo flere fjender, du rammer med evnen, des mere skade kommer bølgen af blod til at gøre. Blood Mist fjerner din kropslige eksistens og efterlader en blodig dis i luften - mens du er i denne tilstand kan du frit bevæge dig gennem horder af fjender. Mens du løber rundt mellem dine fjender, dræner du dem også langsomt for deres blod, som dermed healer dig, uden at du kan tage skade. 


 


Hær


Hæren er nok den playstyle som de fleste personer associerer med nekromantikeren. Meget lig både Necromancer og Witch Doctor klasserne fra Diablo 3, handler denne spillestil om at skabe så mange udøde undersåtter på kortest tid muligt. Med Hæren omkring dig, er du aldrig alene på slagmarken - faktisk handler det ikke længere om, at du skal gøre stor skade på dine fjender, men at din hær bliver større og stærkere, mens kampen foregår. Når nekromantikeren hidkalder sine skeletale undersåtter, så gøres dette gennem to simple knapper. Forbi er dagene hvor alle de tilgængelige knapper var fyldt med hidkaldelses-besværgelser. Denne simplificering er noget, som vi tror vil gøre spillerne super glade på sigt. Én knap hidkalder alle dine skeletter og den anden hidkalder din golem, som er en kæmpe monstrøsitet. Kommer Necromancer klassen til at skille sig ud fra de andre klasser?


Necromanceren ser ud til at være en finpudset version af Necromancer klassen fra Diablo 2 og Diablo 3. Med Diablo 4s fokus på online oplevelser mellem diverse spillere, skal Necromanceren (og de andre klasser, for den sags skyld) ikke ses som en enestående entitet, men som en puslespilsbrik, der sammen med andre play styles kommer til at skabe nye unikke spiloplevelser. 


Vi er sikre på at disse skræmmende magikere er i stand til at stå imod de andre klassers identiteter og playstyles og vil blive en af spillernes absolutte favoritter. Hvad tænker du om den nye Diablo class?