Fede websites til den moderigtige herre

Er du som mand modeinteresseret, og ønsker inspiration til sammensætning af outfits, hvor du kan købe tøj eller bare har lyst til at kigge på nogle forskellige modewebsites, så læs med her. Denne artikel vil nemlig handle om forskellige fede websites til den moderigtige herre.


 


Euroman.dk


Du har nok højst sandsynligt hørt om magasinet Euroman, og hertil følger også deres hjemmeside euroman.dk. Euroman handler om både mode, kultur, gastro, sport, livsstil og kvinder. Dermed sagt er der altså en del forskelligt at tjekke ud her. Under kategorien mode findes der en masse modetips, som du med fordel kan læse, hvis du leder efter netop dette. Leder du eksempelvis efter herrehandsker, og vil vide hvilke handsker mænd typisk bruger, kan du læse om deres tips i artiklen omhandlende vinter-accessories. Her er du sikker på at finde inspiration til handsker til mænd.


 


Metromand.dk


Et andet godt website til den moderigtige herre (eller den, som ønsker at blive det) er Metromand.dk. Dette website er en hjemmeside og blog som omhandler herremode og livsstil. Her finder du guides, tips, tilbud på diverse ting samt artikler, så du er sikker på, at finde en masse læsestof, som er værd at læse for dig som er interesseret i mode.


 


Denvelklaedtemand.dk


Denne hjemmeside handler, som de to overstående, om herremode med tips og artikler, som kan give dig inspiration til din garderobe, og hvordan du sammensætter de fedeste og mest velklædte outfits. Så ønsker du inspiration til overtøjet, de tilhørende huer og handsker til mænd, kan inspiration til dette findes her.


 


Generelt om herremode


Ønsker du at læse om herremode generelt, og historien bag herremoden som den er i dag, kan du læse dette i en artikel fra DR. Her kan du læse historien om herremoden igennem tiden og se billeder af dette.