Fem uundværlige, gratis programmer

Vi har kigget lidt i arkiverne og fundet fem uundværlige, gratis og yderst populære programmer frem. Her er præsenteret programmer der vil gøre det muligt for dig at holde kontakten online med venner og bekendte, beskytte din computer imod virus og spyware, kopiere DVDer og gøre store filer mindre. Note: Programmet WinRAR er egentlig et købeprogram, men det kan bruges gratis i en periode.
Find flere programmer

Fem gode, gratis programmer:

Avira AntiVir Personal

Avira AntiVir Personal

AntiVir er et fuldstændigt gratis antivirusprogram, der kan klare det meste.
AntiVir kører konstant i baggrunden og holder øje med, at intet mistænkeligt foregår på din PC. Finder AntiVir en virus, får du en række valgmuligheder over, hvordan AntiVir skal klare problemet. AntiVir opdaterer sig selv automatisk, og er meget let at bruge. Det eneste minus, ved AntiVir, er at der kommer en reklame, for den fulde version, når AntiVir opdaterer sig selv.
Download Avira AntiVir Personal
Windows Live Messenger

Windows Live Messenger


Windows Live Messenger er det mest brugte program til at chatte live med venner og bekendte over nettet. Windows Live Messenger har indbygget en masse funktioner, så du også kan dele mapper og filer, spille spil, tale med og videochatte med dine kontaktpersoner. Et fantastisk gratis program fra Microsoft.
Download Windows Live Messenger
DVD Shrink

DVD Shrink

Med DVD Shrink kan du gratis rippe DVD'er let og hurtigt. Derved kan du lave backup af dine dyrt indkøbte DVD'er, til den dag, hvor de går hen og bliver ridsede. Når DVD'en er kopieret til harddisken kan DVD Shrink også brænde en ny kopi til dig med det samme. DVD Shrink sørger både for dekryptering og komprimering af den rippede DVD, så det er let som en leg.
Download DVD Shrink
Ad-Aware Free Anniversary Edition

Ad-Aware Free

Ad-Aware Free Anniversary Edition er et populært antispywareprogram fra Lavasoft.
Ad-Aware Free Anniversary Edition er den nyeste, gratis version af Ad-Aware og i denne er der samlet ti års erfaringer fra kampen mod spyware. Med det menes der at Ad-Aware Free Anniversary Edition beskytter dig effektivt imod spyware, som du kan blive eksponeret for, hovedsageligt, online. Denne gratis version af Ad-Aware søger efter spyware, adware, trojans & hijackers, ondsindede programmer, password stealers samt keyloggers. Når de findes, så fjernes de nemt og effektivt. Skanningen er også hurtig og effektiv, og så bruges der kun få af computerens resurser til operationen. En god, gratis sikring imod spyware og lignende - og så er det nemt at bruge.
Download Ad-Aware Free Anniversary Edition
WinRAR

WinRAR

WinRAR er programmet bag .RAR-filer.
RAR-filer kan som regel blive komprimeret fra 8 til 15 procent mere end .ZIP-filer. Derfra har WinRAR også nydt megen popularitet. En anden ting, der adskiller WinRAR fra så mange andre, er at det er oversat til et utal af sprog - heriblandt dansk. WinRAR kan alt hvad man kunne forvente og lidt til - bl.a. understøtter det lange filnavne og og lokale bogstaver, som øæ og å.
Download WinRAR
Find flere programmer her.