Google Buzz er sat i luften

Google er kæmpe store, dygtige og altoverskyggende. Nu har Googles store skygge kastet sig over Facebook. Google Buzz er blevet offentligt tilgængeligt og ser endog meget spændende ud!
Google Buzz ligner Facebook på flere områder og handler i det helt korte om at dele opdateringer, fotos, videoer og lignende med få udvalgte, venner, bekendte eller hele verden.
Så langt så godt. Hvad er der så specielt ved Buzz? I form af Google står bag kommer det nok kun som en overraskelse for de færreste at Google Buzz er fyldt med lækre, men enkle funktioner og at Buzz er meget let at komme igang med. Ja faktisk kræver Buzz overhovedet ingen opsætning, forudsat du har en Gmail konto. Har du ikke en Gmail, så kan du få en gratis ved at klikke her.

Integrationen med Gmail


Google Buzz følger nemlig automatisk de personer du e-mailer og chatter mest med via Gmail. Hermed vil du blive præsenteret for deres buzz's løbende. Igennem Gmail kan du også let kommentere deres offentlige opdateringer, fotos, videoer m.m.
Ønsker du selv at dele f.eks. et billede kan du let gøre det via Buzz. Du vælger selv, hvilke af dine Gmail kontakter, der skal have adgang til at se og kommentere dette billede. Så snart en kontakt kommenterer billedet får du også en e-mail i indbakken, hvor du med det samme kan se kommentaren i sammenhæng samt besvare denne.

Deling af billeder


Det er ikke bare let at dele billeder med Google Buzz. Det er også smart. Ud over nogle fine features tilknyttet så er systemet også hurtigt. Med det menes der, at billeder loader hurtigt og kan ses i fuld skærm med få kliks. På dette punkt er Facebook ofte temmelig langsomt. Samtidig er der ikke på Facebook mulighed for at se billeder i fuld skærm.

Andre gode ting ved Buzz


I Google Buzz har du også mulighed for at tilknytte andre web-services som du ofte benytter dig af. Det kunne være Picasa, Flickr, Google Reader samt Twitter. På denne måde kan du med Buzz få endnu mere ud af de eksisterende services som Twitter.
Opdateringerne fra dig og dine bekendte sker i realtid med Buzz. Derved får du nys om nye opdateringer, billeder m.v. live - vel at mærke uden at skulle opdatere siden.
På sigt finder Google, med sin fantastiske algoritme, frem til andre indlæg der kunne være interessante for dig at følge. Du har mulighed for at takke nej, og det vil Google så tage med i overvejelserne inden de sender anbefalinger igen.
Til slut kan du også følge med og selv Buzze opdateringer m.v. via din telefon - lige meget hvor du befinder dig i verden.
Konklusionen må være at Buzz er endnu et fantastisk, gratis produkt fra Google, som kan true Facebooks voldsomme succes.

Introduktions-video til Google BuzzGratis tilmelding til Buzz


Du kan gratis få Buzz i din Gmail. Få det med det samme ved at klikke her -> Gå til din Gmail -> Gøre din profil offentlig i "Min konto". Så er du klar til at buzze!