Spotify - Revolutionerende musikprogram!

Redaktionen på DLC har, som de første i Danmark, fået lov til at prøve det helt nye program, Spotify.
Og hvilken fantastisk, positiv overraskelse Spotify er! Spotify er et genialt musikprogram. Det fungerer på den måde, at du indtaster hvilken kunstner du ønsker at høre og så kommer stort set alle de sange, den valgte kunstner nogensinde har lavet, på en liste.
På listen kan du se titler, kunstnernavne, længden på sangen, hvilket album sangen er fra og så kan du, ikke mindst, sortere dem efter, hvilke der er mest populære iblandt brugerne.
Indtil nu er der ikke det helt store ved det, men læs så her: Når du har fundet den sang du vil høre, dobbeltklikker du blot på den og så begynder den at spille - lige med det samme! Ingen buffer behøver at loade og du behøver ikke downloade noget som helst. Og så er det fuldt ud lovligt da udviklerne bag Spotify har en aftale med stort set alle de store udgivere af musik!
Grunden til at udgiverne accepterer, at du gratis kan høre alle de sange du ønsker er, at ejerne af Spotify betaler penge til musikselskaberne, hver gang du lytter til en sang. Det kan lade sig gøre ved, at ejerne af Spotify indsætter mindre reklamer i programmet, eller imellem sangene. Det er dog så lidt, i hvert fald indtil nu, at det ikke er værd at bide mærke i.
Kvaliteten på lyden er også helt i top og nu dukker lidt flere af Spotifys features frem. Efter du har fundet sangen, som du har prøvet at finde igennem flere år, og gerne vil høre hele albummet, som sangen er fra, klikker du blot på albummets navn ved siden af sangen der spiller og så har du hele albummet klart til afspilning. Det sidste pift til oplevelsen gives ved at der er et billede af albummet i programmet når det afspilles.
Ved du ikke præcis hvilken kunster du ønsker at høre, kan du vælge ”radio”. Her udvælger du kriterier som genré (Alternative, blues, country, disco, funk, hard rock, heavy metal, hip-hop, house, jazz, new wave, R & B, pop, punk, reggae, rock, soul og techno) og/eller årstal (ældre end 1950, 50’erne, 60’erne, 70’erne, 80’erne, 90’erne og 00). Herefter afspiller du blot og radioen finder sange, der ganske sikkert falder i din smag. På samme måde som før begynder musikken, så snart du klikker på afspil. Ingen ventetid eller downloads.
Spotify gemmer de sidst afspillede kunstnere o.l. for dig, så du let kan få adgang til dem igen. Du kan også opsætte din egen playlist, ud fra de sange du har fundet dig. Har du brug for inspiration, kan du få Spotify til at finde musik, der ligner den du allerede har hørt, eller hører.
Vi er dybt imponerede her på DLC.dk, og vi kan næsten ikke vente på, at kunne udbyde dette fantastiske, gratis, program. Indtil nu er det dog ikke frigivet i Danmark, og der er heller ingen kendt tidsplan for det. Bor du i f.eks. Sverige kan du være heldig at blive inviteret til at prøve programmet, eller købe dig til det. Vi er på pletten, så snart det er muligt at tilbyde dette fantastiske program i Danmark, så følg med på DLC.dk.

Links


-Så kommer Spotify til Danmark!
-Download Spotify (Windows)
-Download Spotify (Mac)
-Spotify's Website
-Rip sange i Spotify