Tips og tricks til GTA 4

Vi her på dlc.dk har gennemført Grand Theft Auto IV for at finde tips og tricks til dig. Der er ikke tale om snydekoder, men observationer der kan gøre spillet sjovere, eller lettere, for dig. Meget er som det har været i tidligere versioner, men der er dog kommet nye tiltag i GTA 4, som er nyttige at kende til.
Tag en taxa
I GTA 4 er byen større end nogensinde før. Det gør spillet mere spændende at spille i længden og øger variationen i spillet. Det kan dog være irriterende, at skulle køre de lange afstande til tider. Men med det nye taxa koncept er dette intet problem. Du kan nemlig tage en taxa og komme direkte til det sted du ønsker i byen. Du kan i GTA 4 ”kalde på en taxa”. Når den stopper holder du knappen du bruger til at stjæle biler nede. Det gør at du stiger ind i taxaen passager. Trykker du blot en hurtig gang, så stjæler du den i stedet. I taxaen kan du let vælge hvor du vil hen.
Efter kort spilletid kan du ringe til din fætter, Roman og bestille en vogn. Ikke alene kommer den så hen til dig, hvis du har svært ved at finde en taxa, den er også gratis at køre i. Chaufføren er dog altid utilfreds med, at du kører gratis, og du vil få et par svinere med på vejen - hver gang.
Skyd duer
I GTA 4 skal du ikke lede efter gemte pakker for at opnå forskellige bonusser. Her er der i stedet 200 duer, som du skal gøre det af med!
Få dig en politibil
Ønsker du at spille politimissioner, eller har du brug for en politibil til noget andet? Så led ikke efter en. Ring 911 på din mobil og bestil en politibil i stedet.
Blev healet overalt
Står det sløvt til med energien? Så ring 911 og bestil en ambulance. De yderst dygtige ambulancefolk giver dig ny energi – både health og armor.
100 fod reglen
Hop ikke ud af en helikopter når den er over 100 fod over jordens overflade med mindre du har et ønske om at dø.
Dræb ikke alle på missionerne
I flere missioner i GTA 4 har du mulighed for at dræbe centrale folk, eller lade dem leve. Alt efter hvad du vælger får spillet forskellige udfald. Grundlæggende får du flere muligheder ved ikke at slå folk ihjel.
Er du efterlyst?
Laver du kriminalitet bliver du efterlyst af politiet. Alt efter hvor slem du har været øges intensiteten på jagten efter dig. Et par mord eller røverier kan du let slippe fra, men skyder du en politibetjent skal du kæmpe dig væk fra politiets søgelys. Du kan se på radaren, hvor politiet er og hvor de leder efter dig. Bevæg dig uden for det markerede stykke i radaren indtil du ikke er jagtet mere. Kan du ikke det, så find en pay n’ spray shop, hvor du kan få omlakeret bilen. Dette gør politiet ikke jagter dig mere. Samme effekt har det, hvis du tager en lur i et af dine safehouses.
Våbenbutikker
Lad være med at skyde sælgeren i våbenbutikkerne. Han har altid flere venner med seriøse våben i baglokalerne, og de er ikke bange for at bruge dem! Desuden vil du ikke kunne handle i den våbenbutik længe efter du har lavet ballade der.
Var varen ikke god nok?
Har du benyttet dig af ambulancefolk eller prostituerede kan du få dine penge tilbage igen ved at skyde personen.
Der vil løbende komme flere tips og tricks til GTA 4 her. Har du nogen du vil dele med os andre så skriv til webmaster@downloadcentral.dk
Relevante links:
Grand Theft Auto IV til PC - Installationsproblemer
Du kan købe GTA 4 for 301,- her.