Download Picasa til Mac (Dansk) gratis herunder

Med Picasa til Mac, der er et gratis program fra Google, kan du importere, redigere, organisere og dele dine billeder. Download det gratis her eller find en udgave til Windows her.

Første gang, du bruger Picasa, kan du hurtigt gennemsøge dit harddrev, eller vælge mapper, og finde dine gamle billeder, trække dem ind i Picasa's brugerflade uden egentlig at kopiere dem og derved optage yderligere plads.


Picasa's brugerflade er ikke helt som Mac-brugere er vant til, med et ikke standardiseret rullefelt (scroll bar) og lidt uklare skrifttyper, men straks genkendelig og brugbar for enhver, der er bekendt med iPhoto, der har en lignende værktøjslinie og 3-vindues organisation af mapper og albums.


Picasa indeholder flere basale redigeringsværktøjer som betyder at du kan tilpasse dit billede lige som du ønsker det. Således kan du beskære dine billeder, eller anvende effekter som sepia-tone og meget mere og ikke mindst er det nemt derefter at lave slideshows, film og kollager.


Desuden har Picasa det bemærkelsesværdige redskab - ansigtsgenkendelse. Dette betyder at du har mulighed for at navngive en person på dine billeder, hvorefter personen altid fremover vil blive identificeret på dine billeder.


Derudover er Picasa ikke overraskende tæt forbundet med Google's Blogger og det fremragende Picasa Web Albums photo-hosting service.


Picasa opdateres ikke længere af Google. I stedet tilbyder de nu Google Fotos, som kan anbefales som en suplement, og på sigt som erstatning, til Picasa.

Muligheder for download af Picasa til Mac (Dansk) - Danske servere

Download Picasa til Mac (Dansk) her (gratis og kontrolleret for virus)

Picasa til Mac (Dansk) - Video

Picasa til Mac (Dansk) - Screenshots

Screenshot af Picasa til Mac (Dansk)

Detaljeret information om Picasa til Mac (Dansk)

 • Licens:
  Freeware
 • Størrelse:
  32.8 MB
 • Version:
  3.9.137.163
 • Tilføjet:
  20/10-2011
 • Sidst opdateret:
  06/10-2016
 • Kritikers vurdering:
  100/100 points
 • Understøtter officielt OS:
  Mac OS X 10.4, 10.5 & 10.6
 • Producent:
  Google
5 0 4520 Picasa til Mac (Dansk)
0
Slutbruger Licensaftale (EULA)    |    Afinstallering

Afinstallering af Picasa til Mac (Dansk)

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Picasa til Mac (Dansk) fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
 1. Afslut Picasa til Mac (Dansk)
 2. Åbn mappen “Programmer”
 3. Træk Picasa til Mac (Dansk) til din papirkurv
 4. Bekræft sletning med din Mac’s adgangskode
 5. Vælg hvorfor du vælger at afinstallere og klik “Afinstaller”