Download Adobe Photoshop til Mac gratis herunder

Leder du efter Adobe Photoshop til macOS? Du kan downloade og teste programmet i en gratis prøveperiode, eller du kan købe dig adgang med et abbonnement hos Adobe! Programmet kan desuden bruges med dansk sprog!

Det er nok det mest udbredte billedbehandlingsprogram, der bruges af både amatører og professionelle.


I dag er udvalget af computerprogrammer på markedet enormt – og her er udvalget billedbehandlingsprogrammer bestemt ingen undtagelse. Billedbehandlingsprogrammer kan bruges til mange forskellige formål, og de er efterhånden blevet populære blandt både amatører, rutinerede bloggere og naturligvis også professionelle fotografer. Et eksempel på et af de mest populære billedbehandlingsprogrammer på markedet er naturligvis Adobe Photoshop.


Programmet koster penge og kræver, at man tegner et abbonnement hos Adobe, men det er også muligt at prøve programmet i en gratis prøveperiode. Du kan læse mere om priser og abbonnementer på dette link.Hvorfor overhovedet downloade et billedredigeringsprogram?


I dag er det ikke kun selve fotograferingen, der er spændende, men for mange er den efterfølgende billedbehandling næsten lige så interessant. Med de rigtige funktioner i et billedbehandlingsprogram har du muligheden for at forvandle et fotografi, der er taget i et dårligt lys til et lille mesterværk, hvilket er noget, som vækker stor begejstring blandt mange. I den forbindelse kan et billedbehandlingsprogram altså blive relevant for de fleste – både i fritiden som hobby, men også i arbejdsrelaterede sammenhænge.


Er du interesseret i at downloade et godt billedbehandlingsprogram til din Mac, så er du altså kommet til det helt rigtige sted. Husk på, at det inden download af et program altid er en god idé at kontrollere sin Mac med et sikkerhedsprogram som for eksempel MacKeeper.


Hvad kan du med Adobe Photoshop?


Adobe Photoshop er et af de mest foretrukne programmer blandt mange, når det kommer til billedredigering. Det er et billedredigeringsprogram, hvor du har massevis af forskellige features, som du kan vælge mellem til din billedbehandling. Når du åbner programmet, vil du blive mødt af en stor værktøjslinje, hvor alle funktionerne gemmer sig.Et af de mest grundlæggende funktioner i programmet er, at du kan arbejde med forskellige former for farvelægning. Derudover kan du eksperimentere med at fremhæve bestemte farver eller elementer på et billede. Mange bruger også programmet til at finpudse ujævnheder på portrætter.


Er du en mere avanceret bruger, findes der også funktioner som eksempelvis ”depth-of-field”, der gør det muligt for dig at sammensætte forskellige versioner af samme billede i ét billede med forskellige focus-dybder, der gør billedet mere unikt at se på. Der findes altså et væld af funktioner, som du kan benytte dig af i Adobe Photoshop, hvilket gør programmet både relevant for nybegyndere såvel som mere avancerede brugere.


Er du interesseret i at læse nærmere om Adobe Photoshop og programmets funktioner, kan du besøge udbyderens egen officielle hjemmeside ved at trykke her.


Programmets brugervenlighed


Inden du downloader et billedbehandlingsprogram til din Mac, er det en god idé at have et indblik i, om programmet er brugervenligt – både i forhold til design, men naturligvis også funktionaliteten. Et program må gerne være nemt at navigere rundt i - særligt når man er nybegynder. Adobe Photoshop er et program med rigtig mange forskellige funktioner, hvilket er ideelt for den professionelle fotograf, men for en nybegynder kan det til at starte med virke en smule overvældende, når der er mange forskellige typer features. Men det er vigtigt at huske på, at øvelse gør mester, og det handler derfor i høj grad om at prøve sig frem med funktionerne i Adobe Photoshop.


Hvis du har brug for hjælp til noget bestemt, kan du blandt andet se forskellige tutorials på YouTube, der konkret viser dig, hvordan en bestemt funktion skal udføres.Adobe – en producent med stor erfaring på markedet


Inden du downloader et nyt billedredigeringsprogram til din Mac, er det en god idé at vide lidt om producenten bag programmet, da dette blandt andet kan give dig et indblik i producentens erfaring på markedet. Adobe er uden tvivl en producent med stor erfaring inden for udvikling af kreative programmer og med Adobe Photoshop, kan du være sikker på, at du får formidabelt redskab til billedredigering.


Adobe står desuden bag udviklingen af andre populære programmer som for eksempel InDesign, der ofte også benyttes i samspil med Photoshop.


Tilgængelighed


Det er typisk i udviklernes interesse, at så mange brugere som muligt har muligheden for at få glæde af deres program. Dette er noget som Adobe i høj grad har sørget for. Adobe Photoshop understøttes nemlig af en række forskellige styresystemer.


Dette er vores Mac-side om Photoshop. Vi har også en anden side om Adobe Photoshop, som du kan lige her.


Alternativer til programmet Adobe Photoshop


Inden du beslutter sig for, hvilket program du ønsker at downloade, kan det være en god idé at undersøge, hvilke andre muligheder der er på markedet. Det vigtigste er, at du finder et billedredigeringsprogram, der passer til dine præferencer og behov.


Et alternativt billedredigeringsprogram til Adobe Photoshop er programmet Picasa. Programmet er ligesom Adobe Photoshop også tilgængeligt til Mac. Picasa indeholder en række forskellige redigeringsværktøjer, der typisk er uundværlige i et billedredigeringsprogram, og som du kan få stor glæde af. Programmet Picasa er desuden gratis.


Et andet alternativ til Adobe Photoshop er billedredigeringsprogrammet FotoGo. Programmet har et enkelt design og funktioner, der er lette at navigere rundt i. Desuden kan du med FotoGo tilføje dit eget vandmærke til billeder, som du redigerer.


Er du interesseret i at læse anmeldelser af flere billedredigeringsprogrammer, inden du træffer din endelige beslutning? Du kan læse anmeldelser af forskellige billedbehandlingsprogrammer til Windows ved at trykke her og programmer til Mac ved at trykke her 


Konklusion


Vi vil ganske kort opsummere, hvorfor Adobe Photoshop til Mac potentielt er et billedredigeringsprogram, der kan være relevant for dig at downloade.


Adobe Photoshop er et rigtig godt billedbehandlingsprogram, hvor du får et stort udvalg af smarte features, der kan hjælpe dig med at give dig de billeder, du ønsker.


For at få mest udbytte af programmet kræver det, at du bruger lidt tid på at sætte dig grundigt ind i programmets funktioner, da programmet for nybegyndere kan virke en smule overvældende. Men er du passioneret omkring billedbehandling, så er Adobe Photoshop bestemt et program for dig, og vi giver programmet en stor anbefaling.


Leder du efter programmet til Windows så klik her.

Adobe Photoshop til Mac - Screenshots

Screenshot af Adobe Photoshop til MacScreenshot af Adobe Photoshop til Mac
Screenshot af Adobe Photoshop til MacScreenshot af Adobe Photoshop til Mac

Muligheder for download af Adobe Photoshop til Mac - Danske servere

Download Adobe Photoshop til Mac her (gratis og kontrolleret for virus)

Detaljeret information om Adobe Photoshop til Mac

 • Licens:
  Trialware
 • Version:
  2023
 • Tilføjet:
  06/03-2013
 • Sidst opdateret:
  17/03-2023
 • Kritikers vurdering:
  100/100 points
 • Understøtter officielt OS:
  Mac
 • Producent:
  Adobe Inc.
5 0 4747 Adobe Photoshop til Mac
0
Slutbruger Licensaftale (EULA)    |    Afinstallering
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR ADOBE PHOTOSHOP TIL MAC

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and ADOBE INC. and its affiliates (“ADOBE INC.”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by ADOBE INC. or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by ADOBE INC., including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “ADOBE INC. Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE ADOBE INC. SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE ADOBE INC. SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the ADOBE INC. Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, ADOBE INC. hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, ADOBE INC. hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by ADOBE INC., for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or ADOBE INC.'s termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. ADOBE INC. retains all right, title and interest in and to the ADOBE INC. Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The ADOBE INC. Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the ADOBE INC. Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from ADOBE INC.. All rights not expressly granted to you herein are reserved by ADOBE INC..

2 THIRD PARTY SERVICES
ADOBE INC. Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via ADOBE INC. Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the ADOBE INC. Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the ADOBE INC. Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of ADOBE INC. Services, without the express prior written consent of ADOBE INC. or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the ADOBE INC. Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the ADOBE INC. Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the ADOBE INC. Services or this EULA, use or install the ADOBE INC. Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the ADOBE INC. Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that ADOBE INC. may offer you a separate site license agreement to make the ADOBE INC. Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the ADOBE INC. Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the ADOBE INC. Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the ADOBE INC. Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such ADOBE INC. Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the ADOBE INC. Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The ADOBE INC. Services may include measures to control access to the ADOBE INC. Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only ADOBE INC. Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the ADOBE INC. Services will not function properly.
The ADOBE INC. Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the ADOBE INC. Services, and to the extent that your contributions through use of the ADOBE INC. Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant ADOBE INC. an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to ADOBE INC.'s and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the ADOBE INC. Services and related goods and services under applicable law. This license grant to ADOBE INC., and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The ADOBE INC. Services may require an internet connection to access the ADOBE INC. Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the ADOBE INC. Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to ADOBE INC. Services. By using the ADOBE INC. Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the ADOBE INC. Services or certain features of the ADOBE INC. Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the ADOBE INC. Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
ADOBE INC. respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. ADOBE INC.'s privacy policy as amended from time to time is available at www.adobe-inc..com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. ADOBE INC.’s Privacy Policy defines how, why and to which extent ADOBE INC. collects and uses personal and non-personal information in relation to ADOBE INC.'s products and services. By installing, accessing or using the ADOBE INC. Services you explicitly agree with the terms and conditions of ADOBE INC.’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
ADOBE INC. may license to you certain virtual goods to be used within ADOBE INC. Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and ADOBE INC. is not a party to the transaction.
ADOBE INC. may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. ADOBE INC. shall have no liability to you or any third party in the event that ADOBE INC. exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT ADOBE INC. IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
ADOBE INC. warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, ADOBE INC. agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by ADOBE INC.. If the Software is no longer available, ADOBE INC. retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by ADOBE INC. and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the ADOBE INC. address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE ADOBE INC. SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. ADOBE INC., ADOBE INC.’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. ADOBE INC., ADOBE INC.’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE ADOBE INC. SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE ADOBE INC. SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE ADOBE INC. SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER ADOBE INC. SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE ADOBE INC. SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY ADOBE INC., ADOBE INC.’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL ADOBE INC., ADOBE INC.’S AFFILIATES, ADOBE INC.’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE ADOBE INC. SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT ADOBE INC., ADOBE INC.’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, ADOBE INC.’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL ADOBE INC.’S, ADOBE INC.’S AFFILIATES’, ADOBE INC.’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE ADOBE INC. SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any ADOBE INC. Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, ADOBE INC. will be irreparably damaged, and therefore you agree that ADOBE INC. shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or ADOBE INC. means any legal entity that is directly or indirectly controlled by ADOBE INC. for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold ADOBE INC., its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the ADOBE INC. Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. ADOBE INC. reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on ADOBE INC.’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the ADOBE INC. Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at ADOBE INC.'s discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST ADOBE INC. ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@adobe-inc..com.

Afinstallering af Adobe Photoshop til Mac

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Adobe Photoshop til Mac fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
 1. Afslut Adobe Photoshop til Mac
 2. Åbn mappen “Programmer”
 3. Træk Adobe Photoshop til Mac til din papirkurv
 4. Bekræft sletning med din Mac’s adgangskode
 5. Vælg hvorfor du vælger at afinstallere og klik “Afinstaller”